9

Анонимен

преди 8 години

Е, нема такава държава с толкова *** народ и толкова ***, продажен и крадлив примиер. Трайте си и дремете, като ви напълнят с резани *** и започне мачкането на българите тогава ще се усетите. Но може да е късно!

8

Анонимен

преди 8 години

В една нормална държава Иван Искров щеше да бъде подведен под отговорност за фалита на КТБно ние не сме нормална държавау нас крадците вместо да ги съдят, ги награждават, не случайно нямаме и закон срещу корупцията

7

Българин

преди 8 години

Само в България има взаимозаменяемост на затвор с бонус. Няма значение за кое от двете си,може да получиш другото без проблем. Дали ще си банкер или полицай също няма значение.

6

Анонимен

преди 8 години

Наградата е от банкера Цветан Василев за дето го пуснаха да избяга в Сърбия с милиардите от КТБи за Цацаров и за Орешарски има награда

5

Анонимен

преди 8 години

DO 2/ KAK SHTE ISKAT DA TI PLASHTAT SPORED KVALIFIKACIYATA KATO VSICHKITE NI POLITICI SA KALINKI ( ILI S KUPENI DIPLOMI ILI PODARENI OT NYAKOGASHNOTO BKP ). NA NASHITE POLITICI IM TRYABVAT TAPANARI (KATO TYAH ) CHE PO-LESNO SE UPRAVLYAVAT (TYAH KAK GI UPRAVLYAVAT CHAK OT AMERIKA - POSLUSHKOVCI, KAISHKOVCI ).

4

Горе долу толкова

преди 8 години

Около 100 000 - 120 000 на месец с ДМС

3

контрольор

преди 8 години

Как така - нямало контрол, никой не ги бил проверявал...Просто никой НЕ иска да ги проверява, защото така е удобно на политиците. Служителите в БНБ са държавни служители - като всички други държавни служители и държавата с нашите пари им плаща заплати. Я не ни правете на ***....Защо някой от ГЕРБ не повдига въпроса, ами все от другите партии ?!?

2

Учител

преди 8 години

Наскоро отказах работа като учител на половин щат за 275 лева и в друго училище за 395 лева на месец. В трето училище ми предлагаха за около 10 часа седмично по 5 лева на час. Досегашната и настоящата власт явно не иска да има заплащане подобаващо на квалификацията и степента на образованието.

1

зъъъън!!!

преди 8 години

Тайна колко да е тайна питайте Хер флик,той лично му ги е разрешавал над 45 000лв заплата и по 50 000лв бонуси месечно,но не е виновен Искров а Тиквата и Хер флик и цялото ГЕРБ,от тях трябва да искаме да ги върнат на народа!