10

Анонимен

преди 8 години

Янките пак пуснаха ХАРП да проверят дали работи.

9

bg

преди 8 години

Ако у нас удари 8,3 тухла върху тухла няма да остане

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен - Сградите там се строят като в Япония, тъй като са земетръсни зони. Така, че нормално е да няма жертви при такова качествено строителство или да са сведени до мининмум. Дано да няма повече жертви. Освен това Чили преживя подобно опустошително зетресение през 2010 /мисля имаха над 500 жертви тогава/ и може би са си взели поука относно строене,евакуиране на хора, аларми за предупреждение и т.н.

7

Анонимен

преди 8 години

Господи, помилуй тези хора.

6

Анонимен

преди 8 години

България е бита карта. Вижте унгарската граница и какво чудо става там. В България те влизат безпрепятствено, има още 2млн. 1/10 да останат в България - това е краят на тази жалкарска държава.

5

Анонимен

преди 8 години

Тези далеч по-нормално биха се интегрирали в Европа ако дойдат като наистина нуждаещи се след като държавата им е пометена от земетресението. Съпоставям ги с икономическите имигранти от Афганистан. Все пак дано никъде такива неща не стават...

4

аз

преди 8 години

Значи бягат, време да им предложим убежище в спокойна Европа

3

Ken

преди 8 години

Статия, пълна с противоречия:"Епицентърът на земетресението бе установен на 42 км от град Канела Баха на дълбочина 11 км. Трусът е бил на дълбочина 25 км"

2

inatut

преди 8 години

читава държава, развита икономика и здраво строителство. такъв е резултатът, когато си изтребиш комунистите - развитие и просперитет.

1

Тлъб

преди 8 години

Няма данни за пострадали и щети а са загинали трима души ?