47

тттт

преди 8 години

Така се пази граница и държава.

46

Ммм

преди 8 години

Точно тaкa трябвa!!!!бои пaк бои кaкво търсят в европa дa ходят в сaщ с корaби осигорени от обaмa тaм и без дтуго имa пустеещи грaдове

45

Язе

преди 8 години

Който не чете историята си е обречен да я повтори. Е това се случва в момента, само дето варварите от преди 1600 г. бяха бели хора и повечето приеха ценностите и религията на Рим и след няколко сътресения успяха да запазят и развият наследството на Рим. Нашия принос в това е огромен. Можем ли да очакваме нещо такова от мюслитата? Едва ли.

44

Въпрос

преди 8 години

Тези хора са в Сърбия, очевидно искат да отидат на друго мястол Защо това не става по мирен и уреден начин? Защо така се движат и не знаят какво ще става с тях? А и граничари и полицаи как да реагират?

43

Анонимен

преди 8 години

България трябва незабавно да мобилизира всички младежи до 25 г. Особено безработните и да преминат интензивен курс по военно обучение иначе ще бъде фатално късно!

42

Анонимен

преди 8 години

Човечността на емигранта идва след 1000 евро помощ. Тогава видни тополози изследвали с години разклонеността на графа и различни дървовидни структури започват да пишат докторати по математика. Уриниралите в реки и бързеи патентоват открития в поточното инжектиране и стават професори по аналитична химия. И след толкова много специалисти само гробари трябва да се намерят.

41

циник

преди 8 години

Нима клетите, угнетени, уплашени и гладни "бежанци" могат да наранят някого?! Глупости! Ако не вярвате, питайте *** хранилки, те ще грачат в един глас, че новите афро-арабските евроработохолици са благи душици, на мравката път правят и насилието е непонятна дума за тях

40

Анонимен

преди 8 години

Унгария е новия съюзник на Русия...и върла опозиция на Германия оттук нататък....меркела им го сложи...и ги остави сами да се оправят...

39

Rusi Gospodinov

преди 8 години

3-ta svetovna. Spored Vanga Rusiq 6te ni izbavi ili "opravi" :-)

38

Анонимен

преди 8 години

Мирните бежанци, строшили тиквите на 20 ченгета с метални прътове и тояги. Колко ли такива мирни бежанци има днес в България? А утре?

37

Анонимен

преди 8 години

Искам и нашите граници да се пазят така.

36

987

преди 8 години

И тези искат да стават Европейци? Гледах това видео от сблъсъка на унгарската граница:dailynewshungary/

35

Анонимен

преди 8 години

"...две деца, които са ранени, след като са били хвърлени над оградата..."***... нямам думи...

34

Анонимен

преди 8 години

Браво на Орбан, така се пази страна и граница. Иначе всичко друго е разграден двор. Нали страните от Шенген имат изискване за достъп на територията им. Как да се опази по друг начин ?

33

Анонимен

преди 8 години

Орбан е единствения мъж в ес.

32

Анонимен

преди 8 години

*** mrasna

31

Баси

преди 8 години

Имам чувство с тези коментари, че съм в някаква глобална конспирация, в която някой си движи пешките и те не се усещат даже, че са изпозвани в мега хаоса, който умишлено се създава.

30

ЕС

преди 8 години

Нека камиларите опитат да влязат така в Дубай .Ще ги избесят по стълбовете!Нахалници скоро ще искат и домовете ви ,жените,джамии и да ги храните!!!

29

Урбан

преди 8 години

До 40. Браво, браво, ама като гледам и той нищо особено няма да постигне. Щом днес няколко десетки имигранти са разкъсали оградата, не виждам как ще ги спре. Освен ако не почне да ги разстрелва.

28

Инвазия

преди 8 години

Скакалци - някои видове насекоми, способни да образуват големи ята (номерация до стотици хиляди индивиди) мигрират на дълги разстояния. Отличителна черта на биологията на скакалци е наличието на две фази - единични и групови с различни морфологии и модели на поведение.