39

Уточнение

преди 8 години

До анти паразитКакви ги говориш? Прочети малко и тогава пиши. В Йордания има 1 милион и 400 000 сирийски бежанци. Там се намира най-големият бежански лагер в света - казва се Заатари- цял град от 100 000 души.

38

Киро Либераста

преди 8 години

А защо всички тези хора са без паспорти? доколкото знам Сирия издава паспорти на гражданите си? АЗ кат оходя в Хърватия ме посрещат любезно, имам парички, пия и ям и преминавам спокойно към Италия. Без паспорт ще ме арестуват веднага. Тия какво искат? къде са им тескеретата? как са стигнали дотам? защо като са 1000 може а като съм сам не може? това не са бежанци а тарикати. стига сте скимтяли в защита на тия!

37

Krastonosec

преди 8 години

Podcovecite razbirat samo kato zaigrae sopata

36

..................

преди 8 години

ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ КОМЕНТАРИТЕ ВИ

35

Някой си

преди 8 години

Бълфарската полиция - най-толерантната полиция! Бие всички без да дискриминира по раса и религия!

34

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 34Доколкото четох все още по границата между тези две държави има минни полета остатък от войната при разпадането на Югославия.Прекрасно! Насочете бежанските потоци нататък!

33

Чудя се

преди 8 години

Защо Румънците ни връщат бежанците? Те нали също са членове на ЕС? Сигурно си пазят държавата , за разлика от нас.

32

111

преди 8 години

до 44 сигаретку найдтся българите не просят. Българите са самите приемащи

31

123

преди 8 години

Абеее многоуважаеми сънародници, защо ми се струва че на вас все ви пречат полицаи, военни лекари, дето все на ръка ви искат а нищо за любимите ви политици които буквално разрушиха родината ни. Стига сме писали ами ставайте и се разбуждайте. С полиция и лекари лошо но без тях по-лошо.

30

койчо

преди 8 години

Най посли да чуя нещо добро за населението свършено от полицията! В крайна сметка и навика на полицаите да бият е намерил адекватно приложение! ВСЕКИ ПОЛИЦАЙ БИЯЧ НА ГРАНИЦАТА!!!

29

vesko02

преди 8 години

По принцип са брутални към слабите и беззащитни същества,

28

Анонимен

преди 8 години

До !!1. Сигурен ли си, че всички плащаме данъци, защото не съм останал с такова впечатление.2. Те казват ли, че не искат да работят и да си плащат полагаемото. Естествено има немалък процент, които отиват да висят на врата на европейците, но само не ми казвай, че от нас няма такива. Особено едно определени, дето спяха в Булонския лес. Сега ще се изкараме чисти като сълза от сърна и добре дойдоха някакви орди, че да ги вменим всички грехове, които до оня ден се вменяваха на румънци и българи.

27

граница

преди 8 години

Хърватите не са глупави като нас, оставили са минирана границата. Ние извадихме 300 000 противопехотни мини от границата с Турция и Гурция, сега всеки си минава както иска.

26

партиен член

преди 8 години

А тия от И Д да не би да са по мили и учтиви.?Хърватия е спокойна и сигурна държава но , за тези които спазват закона.

25

Азъ

преди 8 години

Не полиция а Армията на границата. И с големите сопи. Така се прави ред. Така има и ред в мюсюлманските страни. Там бият и не питат. Така трябва и тук.

24

Анонимен

преди 8 години

Не само за бежанците са синоним на бруталност.

23

Анонимен

преди 8 години

Доколкото четох все още по границата между тези две държави има минни полета остатък от войната при разпадането на Югославия.

22

Анонимен

преди 8 години

Ми полицията бие, когато не спазваш закона. Щото как е в Сирия, Йемен, Сауд Арабия? Там не им ли е по-добре? Една ''култура" са.

21

rty

преди 8 години

То е ясно че не са никакви бежанци и е въпрос на време да ги въоръжат и да почне клане на християни. Не да ги бият полицаите, а военни са нужни и да стрелят на месо.

20

Анонимен

преди 8 години

Ами аз познавам няколко полицая само дето не ги карат да им целуват краката на бежанците техните шефове..Кафе им носят,линейки им викат телефони с преводачи си купуват.Само сексуално не ги задоволяват.Наташа като иска пълно олабване да идва да я опъват.