37

Анонимен

преди 8 години

стига с това ВИП,както чухте,вип означава Много Важен Човек..та кой вътре е много важен човек?това са Популярни хора НЕ випове и е крайно време тая Нова да си измисли точно описание на тоя формат

36

Анонимен

преди 8 години

До Анонименза Кита Борова ли говориш ?

35

Малева

преди 8 години

Не мисля, че тези хора могат да са ВИП-повечето нито сме ги виждали, нито чували. Има няколко известни - да, но отдавна залезли. Като вкарат Веселин Топалов, Кобрата и т.н настина известни тогава ще ги гледам - в момента са само изкуфели баби и новоизлюпени кифли.....

34

Анонимен

преди 8 години

Е какво, точно пък чалгия ли да подкрепяме, като всеки знае, че това си е просташката кръчмарска "музика". И какво ни интересува с кой е мачкала чаршафите и нафкой микрофон е пяла! Айде стига сме развращавали младите, а?

33

чичов

преди 8 години

Хаха - писачите в тая "медия" се подмокрят докато пишат и си препрочитат творенията. Но пък сред коментарите се виждат истински хора с интелект далееееч повече и от списвачите и от печените тестени изделия с мармалад в брадъра. Абе - "Кифла с утеха"

32

прозд

преди 8 години

по гуема простотия нема!!!

31

анониомна

преди 8 години

Тази жена като че ли е лауреат на нобелова награда. Постоянно ни занимават нас слушатели, зрители, читатели с любовните креватни изцепки на някоя си.Какво ни интересува нейният личен живот и тя е смъртна ?! Пишете и ни занимавайте с нещо хубаво което е направено в тази държава. От неините излагации ни писна. Стига вече.

30

xxx

преди 8 години

С извинение но тя си е к...а

29

М.А.

преди 8 години

Всички сте толкова прости и наивни, които гледате това чудо на телевизията. Ако си мислите, че няма сценарии и интриги режисирани сте пълни ***. Всички тези глупости са им в договорите да ги играят. Ако мислите, че им плащат десетки хиляди и оставят на случайността да се случи нещо и да бъде гледана тази пародия сте пълни ***.

28

Ани

преди 8 години

До Прав - Ако този е ВИП, аз съм АНГЕЛ!

27

Анонимен

преди 8 години

Ако има връзка с Пламен трябваше да я оповести, а не да се прави на ощипана кокошка!

26

Измет

преди 8 години

Цялата *** е вътре, тва ако е вип тежко ни и горко

25

Прав

преди 8 години

А бе защо пускат такива шебеци като Джино не знам си кой.

24

Анонимен

преди 8 години

Кичка има поглед на Цербер.В момента опознава обстановката и слабите места на участниците.Гледа и се ослушва докато не захапе някой,който не отговаря на вкуса и..Кичето има захапка на Ротвайлер.

23

Анонимен

преди 8 години

Това е значението на ВИП! 1. англ. много важно лице 2. енерг. винтова индуктирана помпа3. входно-изходна програма4. планетарен потопяем вибраторАко в къщата има важни лица от планетарно значение,те нямаше да си губят времето с излишни интриги и маловажни неща.Остава тези,които са вътре да отговарят на 3и 4 т.

22

Анонимен

преди 8 години

***,***....... Качеството на текста е.....

21

МИГ - 29

преди 8 години

ВИП - Внимателно Избрани Простаци

20

Анонимен

преди 8 години

Какво да се очаква, като са завършили журналистика с 3, то във всяка сфера е така, като си с 3 си личи.

19

анонимен

преди 8 години

До АЗНима не сте забелязали, че речникът на т.н. журналисти е пълен с жаргони и употребяват масово уличния език - добре се справят с изпростяването на народа ни, особено на подрастващите.Да не говорим за правописните грешки, както и неправилното построяване на изреченията. В много случаи подлогът е поставен след глагола и смисълът на изречението става съвсем друг.Докато го има по-старото поколение, ще има кой да забелязва тази непросветеност, но след това няма да прави впечатление на никого.

18

АЗ

преди 8 години

"преслава се спече" речник ,та дрънка,***,та дрънкат като газено тенеке!