15

radost

преди 8 години

bravo, nai-posle obrazovatelno ukazanie za obstinskata admin - da znae kak da raboti s hora!

14

филмиран

преди 8 години

абе напечатайте им сирийски паспорти и марш за германия

13

Кукувица

преди 8 години

Бе то......хубаво е да ги учат. Ама те дали ще се научат? Оти....ДНА-то нещо никво го няма.

12

Ангел

преди 8 години

Прожектирайте им филм за немската,холандската,белгийската и т. н. социални системи.Дайте им и брошури.Разяснете им правата като европейски граждани да се преселят там....И за нас добре и за тях:-)))))

11

Анонимен

преди 8 години

После ги поканете и на баня ... с циклон Б.

10

партиен член

преди 8 години

Тоя филм е доста закъснял.Всички цироми знаят перфектно как работи общината.Знаят отлично какви документи им трябват и как се попълват но проблем им е само че не могат да ги попълнят защото са неграмотни отидете в социални грижи тях не ги връщат знаят всичко.

9

mgs

преди 8 години

Моят скромен опит в борбата с публичната администрация и нейните метастази е, че ромите са МНООГО запознати как да използват общината и всички социални програми свързани с това.Нека им прожектират филм който да им обясни прости неща:- не кради - поддържай добра лична хигиена- образованието е ценностВсе по прости неща.

8

вълк

преди 8 години

квото и да си пишете, истината е, че тука целта е да се присламчиш към някоя организация, която раздава европари! няма производство, няма инвестиции! А вие си пишете!!! ........... с писане не става!

7

Анонимен

преди 8 години

До онзи, който е сложил "минус" на 5Ти какво не одобряваш?Това, че останалите етноси в България също имат права?Или това, че ромите трябва да имат и задължения, а не само права?

6

До 8.Искаш да кажеш,

преди 8 години

филм за това, как са били третирани през 16-и и 17-и век?Да им се напомни, че до неотдавна в някои райони на Северна Европа са ги кастрирали. Търпението на тамошните хора е много по-голямо от нашето и ако не ни пречеха разни овластени ***, отдавна да сме се справили с проблема.Пак ще цитирам Милош Земан - "Тук ще живеете по нашите правила. Ако не ви харесват нашите правила, ще напуснете страната ни!" Да не се забравя, че повечето от нашите роми са деца и внуци на пришълци отпреди 50-55 г.

5

Жанго Зе от Ветрен

преди 8 години

Ни искам да ушъ, искъм дъ биръ.

4

анонимен

преди 8 години

учете ги как да се омешат с бежанците в сърбия и да бягат в германия и швециятака всички ще сме доволни

3

Анонимен

преди 8 години

- Коя НПО даде грешни пари за да бъде създаден този филм СПЕЦИАЛНО за ромите?Защото и една част от българското, а също и от турското население не знае някои от тези неща!- Ако някой се е загрижил СПЕЦИАЛНО за ромите, защо най-напред не им направи един филм, с който да ги научи, че всеки, който е гражданин на която и да е държава, НАЙ-НАПРЕД ИМА ЗАДЪЛЖЕНИЯ и чак след като започне да ги изпълнява, може да претендира за някакви права?

2

Коко

преди 8 години

А кога ще ги учи, че не трябва да се бере, а да се работи? Или това не е на дневен ред.

1

художника

преди 8 години

Варненски роми ще се учат как работи общината със специален за целта филм....--------------------------------------Тоя СПЕЦИАЛЕН филм, го прожектирайте на чиновниците в общините, а не на РОМИТЕ !!!