21

Анонимен

преди 8 години

Не влакове , трябват им кораби и за Америка !

20

Анонимен

преди 8 години

IDVAITE V BALGARIA,NO DUPETO DA VI E IYAKO.GLAD I MIZERIA I MNOGO SNIAG VI OCAKVAT.

19

Анонимен

преди 8 години

Тия дето са във други страни-бива.Ама тези в БГ-какво ще работят,какви доходи.....Горките хора.Малко като им се изяснят нещата за качеството тук ще тичат обратно.

18

Анонимен

преди 8 години

Поляците негодуваха много !В статията не споменават че в Полша ще разпределят бежанци ? Кой как си извоюва права .

17

бг

преди 8 години

.....шведите,датчаните,норвежците,чехите,поляците,не нападат......

16

??

преди 8 години

Интересно защо Българските представители при преговорите за разпределение - не са заели твърда позиция , че през Южната ни граница преминават всеки ден бежанци ??Както застават Унгария , Австрия .. а някои като Словакия, Полша , Балтииските .. не ги искат !, въпреки че не преминават през тях ??

15

бг

преди 8 години

Защо българите,германците,австрийците,маджарите,гърците,италиянците,французите,холандците,шведите,датчаните,норвежците,чехите,поляците,не нападат посолствата на САЩ и Израел в техните страни?

14

Анонимен

преди 8 години

Много млади мъже и момчета ( от И.Д )Как ще ги проучиш , като са без документи ! И кой ще ти даде информация при тази разруха ?

13

ohubohu

преди 8 години

Едно момиченце на фона на десетина мъже... А може и да носи момченце...Това нищо ли не ви говори?Бежанци и квоти, а?

12

88888888

преди 8 години

tova otdavna e studena novina pa i na koi li mu puka ako merkel e spala s jeni dо Анонимен

11

Кукувица

преди 8 години

Пак някъкви много интересни сметки. Зам. канцлерът и министър на икономиката на Германия - Зигмар Габриел каза, че смята, че до края на годината в Германия ще влезат 1 000 000 (един милион) бежанци. Това са сметки само за Германия- колко ще влезат в Гърция, Италия, Испания и т.н. не е ясно, а в горната статия се говори за 40 000. Какво ще става с другите 960 000 само от Германия и още толкова от останалата Европа? Те изпариха ли се?

10

kosta

преди 8 години

dobre doshli v Dragalevci i Boiana!

9

brat

преди 8 години

dobre doshli v Bankia i Shipka!

8

Рали1

преди 8 години

"ще започне разместването на идентифицирани бежанци"-всичките са без документи! Как ще ги идентифицират?Беден богат носи!Да погледнем на изток:"Япония е единствената страна във света, която не дава гражданство на мюсюлманите. Мюсюлманите нямат право на продължителен престой на територията на Япония..."

7

Анонимен

преди 8 години

В Италия няма сирийски бежанци, всичките на *** от северна африка, Вие и направете сметка какви ще ни изпратят!

6

Анонимен

преди 8 години

хохо. представете си как ще реагира един сириец, веднъж успял да избяга от бг-то, когато разбере, че го връщат отново тук. вече си представям как си закача трибагреника на ревера с усмивка.

5

Рали1

преди 8 години

"Тя/Меркел/призова икономическите мигранти от Балканите да не си правят труда да идват в Германия,защото шансът им да получат разрешение за пребиваване и работа е минимален. Приоритет на страната става справянето с бежанската вълна от Близкия изток."Иначе няма да успеем да помагаме на онези,които наистина се нуждаят"-26.08.2015Извикахте ги,помагайте им,те са нуждаещи се,ние от Източна Европа само пречим!За нас са тежест,бреме-социално,икономическо,не сме ги викали тук!

4

Анонимен

преди 8 години

Великобритания и Дания се изключват от тези правила , да приемат бежанци ?Те на какви договори са се подписвали , та се изключват . А какво подписват Българските послушници ?Унгария и Австрия няма да приемат от други държави , че през тях преминават !Словакия 100 , и ще ги пуснат да бягат на север , при тях няма и 1 джамия . Центъра на София обаче ще стане арабски ?В България си влизат свободно и от юг , но това не се коментира ??

3

до 6

преди 8 години

Бухахахахахаха, гръцки стандарт. Ти изби рибата.

2

еврика

преди 8 години

Ако продадем на бат Волен розовото сако, ще имаме пари за бежанците поне за 2 години. Хем ще направим добро на хора в нужда, хем няма да натоварваме хазната!