36

той

преди 8 години

Европа ще се удави в собствената си хуманност.

35

ivo

преди 8 години

Защо не помолите Путин ? той знае как да спре войната !

34

Мая С.

преди 8 години

Предлагам вместо ненужният въпрос за електронното гласуване, на референдума да пипат българският народ съгласен ли е да допускаме през територията на България да преминават арабски бежанци. Този въпрос е важен, а и така безгръбначните ни политици ще имат вече повод да се опълчат на силите, които им дърпат конците.

33

Петрова

преди 8 години

И защо богатите арабски не искат да приемат собствените си хора? Дали умните глави там не са се сетили, че в положението в което е Европа в момента, това е златна възможност без кръв да направят това, което предците им от векове се опитват - да завладеят плодородните земи на Европа? И ние естествено като стадо овце ги приемаме с отворени обятия. Тези жени и дечица са Троянският кон, който ще успее да проникне в дълго и упорито пазените европейски граници. Явно жалостта е по-силна от ятагана..

32

хак ви е

преди 8 години

те са като скакалци-откъдето минат,жална ни майка -опоскват и продължават.ще си хапе *** меркел.то всъщност се почна с хапането,ама проблемите тепърва почват-хем ще ги храни,ще ги подслони,ще им плащат помощи .пък и са с претенции за работата.само козметички и шивачки искат.те освен шалвари друга дреха виждали ли са

31

scott

преди 8 години

па ние план си имаме!СИЧКИТЕ НАВЛЕЦИ ДА ИМ СЕ ИЗПЪЛНИ ЖЕЛАНИЕТО И ДА БЪДАТ ДЕПОРТИРАНИ КЪМ ГЕРМАНИА!НИКАКВО ПОВТОРЕНИЕ НА СРЕДНИТЕ ВЕКОВЕ! ТУКА БИТКИ ВЪРСЪС ИСЛЯМИСТИ, А У ЗАПАДНА ЕВРАПО КУПОН! НЕГ, НАЙН И НИХТ! Сичките бежанци нахт берлин. Там да си ги дундуркат. таман ше си припомнат и за бойниа арийски дух от началото на 19-ти век.

30

Анонимен

преди 8 години

Германия реши да възстанови граничния си контрол . Вярно ?Тогава тези лицемери защо обвиняват Унгария , че иска да си пази нейните граници !

29

Анонимен

преди 8 години

А във плана не влиза САЩ !Как го натресоха на Европата !Германия реши да го разпредели проблема по периферните държави !

28

ЕЕЕ

преди 8 години

КАКЪВ СПЕШЕН ПЛАН .ТЕ ИСКАТ В ГЕРМАНИЯ.КАТО ГИ КАНИ КЪДЕ ТИ БЕШЕ АКЪЛА.КАК ЩЕ ПРЕХВЪРЛЯШ ГОРКИТЕ МЛАДЕЖИ НАСАМ НАТАМ ТА ТЕ БЯГАТ ОТ ЯТАГАНИ.Я ПО ТОЛЕРАНТНИ МОЛЯ..ТЕ ЩЕ ВИ СЕ ОТБЛАГОДАРЯТ НЯКОЙ ДЕН ..

27

Анонимен

преди 8 години

Както самият ЕС е най-големия провал за европейските народи от зората на човечеството, така и реакцията на европейските лидери срещу вълната от икономически емигранти е пълен провал. Всички нелегални пришълци трябва да се върнат там , откъдето, са дошли.

26

гио

преди 8 години

iи нашите смешковци в парламента само се съгласяват за благото на Европата, а българи не останаха. Борисов след 50 години може и да няма много българи, но с тази сервилна политика до един ще ти плюят на гроба. Как един път в тая външна наша политика нещо в наш интерес не направихте!!!

25

Румбо

преди 8 години

Ех,Европо,дотука беше!Разказаха ти играта американските чи.ути!Няма да се съвземеш повече...Спокойния и богат живот е вече в миналото!От тук нататък-само черни времена!Етнически войни с милиони жертви,глад и мизерия-това иде!И защо?Защото ония отвъд океана и господарите им не виждат друг начин да благоденстват,освен върху нещастието на целия свят!

24

Анонимен

преди 8 години

Защо Германия намесва цяла Европа,бре???ЗАЩО???Държи се Меркел като империатрица,разполагаща с цял ЕС,приканва всички и отвсякъде и ги приема без проблем в Германия и в момента,в който опря дебелият до *** им,излезе положението извън контрол изреваха:"Повече не можем да издържим,дайте да ги разселим из цяла Европа!!".Аааа,така не може бабо Меркел!!!Като си взимаш решенията-ЩЕ СИ ГИ НАСТАНЯВАШ И РАЗВЪЖДАШ!!!!Не товари с вашето политическо решение цяла Европа!!

23

Анонимен

преди 8 години

Най-големия майтап Германците са заселили концлагера Бухенвалд при това са определили цена за живот 135 евро на бежанец

22

11

преди 8 години

E, сега шефовете ще се разберат и нашия Кинг Конг послушно ще се наведе! А след като останалите страни от Източна Европа имат собствено мнение, в зоопарка ще останем само ние маймунарника!

21

ЕС

преди 8 години

Европа има нужда от 50 милиона мигранти в следващите 25 години. Тоест тия които идват няма да са достатъчно, може би ще трябва да внесем и 5-6 милиона огладнели руснаци да ни работят.

20

българина

преди 8 години

брюксел може да настоява единствено да не ги обесимна площада. да си хващат чукалата и да се махат! няма такова нещо ЕС ! за едни субсиди печатане на пари спасяване на банки, увеличение на доходи , дългове до безкрай които никой не търси,а за други квоти, огарничения, турцизация и мизерия! тая работа свърши ! каталуня, шотландия и много дурги унгария, чехия, словакия гърция, англия, ако се постави въпроса Ес или вън , всички ще са вън! то и тука е същото ама го крият

19

Анонимен

преди 8 години

Руските сайтове пишат, че поради липса на свободни сгради, част от бежанците са настанени в бараките на Бухенвалд. На въпроса на бежанците какво значи надписът на входа: Арбайт мах фрай им било отговорено, че работата ще ги направи свободни. След като разбрали това бежанците започнали да викат, че не били евреи и искат да ги пратят в Русия...Това не е шега!

18

Анонимен

преди 8 години

10ина офицера от СС са необходими и проблемът ще се реши за 1 ден

17

РЕАЛИСТ

преди 8 години

крайно време е да ги връщат обратно от където са дошли и там да се бият и борят за свободата на родината си