4

Васо

преди 8 години

"Други не успели да дочакат пожарната - като баща, който му се наложило сам да извади детето си от личния автомобил и да го пренесе на ръце през водата." Колко тъпо написано. Че баща ли е този дето при това нещо ще чака пожарната.

3

Sty

преди 8 години

Не съм никакъв техник, но щом мрежата им се срива при нормални атмосферни ситуации (дъждове през сезона) за какво говорим? Кой е крив в случая? Аз като данъкоплатец или работниците, които опъват заплати, а вършат калпава работа?

2

Шашо

преди 8 години

3, кажи си защо те уволниха от техническа служба или изобщо не те искат, че се налага да ги плюеш!?А за бащата - герой, още хлипам! Нечуван героизъм! Ако изобщо е трябвало да се мотае с детето точно там и тогава.

1

Sty

преди 8 години

Добре, бе. Колко ни струва този спешен номер - колко техници имат? Преди месец когато пак имаше дъждове в Пловдив, когато човек загина в околно село пак нямаше спешен телефон. Или уволнявайте техниците, или им редуцирайте заплатите на база резултатите, които показват - нулеви при сравнително нормални атмосферни условия. Това не са ви някакви форс-мажорни, а съвсем резонни дъждове за сезона.Струва ми се, че ако се случи немислимото и загине близък до адвокат, като нищо ще им съдере г* от съдене.