119

интервюист

преди 8 години

Познавам лично тази Барбора Чернусакова (не е Черноселкова). Тя е словачка с унгарско гражданство. През 2014 г. посети бежанските центрове у нас и нямаше забележки. После почнаха безкрайни писма с искания за сведения, справки и анализи. Държат се като шпионска централа. И едва сега "Амнести" решават, че условията в България били "ужасни". Даваме им храна, подслон, медицински грижи, охрана и какво ли не, а тези арабски наглеци катоо отидат в Зап. Европа не спират да се оплакват.

118

МЪЖ

преди 8 години

Същество с име Бърборя Черноселкова акъл ще ни дава!? Бълбучка Гаргаркова, я се жабуркай, плювай и бегай!

117

Анонимен

преди 8 години

Гоните их нахер беженцев этих

116

viki

преди 8 години

Бежанците не искат България, а искат само паспортите ни . Марш от държавата ни. ....!!!!

115

Милев

преди 8 години

Решението е в недоброто отношение към бежанците . Тези , чиито живот е застрашен , ще се спасят в лагерите . Повечето от онези , които ще се опитат да се интегрират в България , няма да успеят . Без подходяща професия нямат шанс за реализация . Извършилите зулуми и крадците отново ще попаднат зад решетките . Добре ще е да бъдат изгонени от страната . Границите да се охраняват по-строго.

114

анкета

преди 8 години

В България взимам 1650 евро заплата. 34 години. Неженен, не съм от София, работя там и си събирам пари за да си купя апартамент. Тегави е...

113

каймакАМ

преди 8 години

Егати лицемерието ! Хем плюете Америка , хем сте и верни ***. Пуснете едната диня , че и двете ще изтървете.

112

каймакАМ

преди 8 години

Запиши си го това някъде , че от вашите източници , надали ще го намериш.....историк :)). Източникът е неоспорим. Ако наистина си историк де !

111

каймакАМ

преди 8 години

До историка. Както искаш , така го наричай ! Знаеш ли ! След като го е превзел , Мехмед Завоевателя , е забранил на турците да не влизат в директен контакт с месното население за известно време. После се е разбрало , че една от причините за завладяването на града е била хигиената. Когато е бил византийски , от него са се разпространявали различни венерически и други болести които заразявали околните, вече Османски територии . Пазено е било в тайна , за да не се отрази на историческата победа.

110

999

преди 8 години

Що Амнести не клекнаха на брега, когато беше голямото давене с лодките и не настояваха спасителните кораби на богатите държави да си ги отведат директно, а ги оставиха да маратонстват из цяла Европа? Тогава и Германия и Швеция и Великобритания щяха да ги приветстват с месеци по-рано и нямаше да чакат на Гърция, България, Унгария да им ги сортират!!!

109

МИлен

преди 8 години

Е то излиза, че е по-добре и тук да има война и да идем в Германия да ни гледат

108

Кукувица

преди 8 години

Когато тези приятели от Амнести вземат по едно семейство сирийски бежанци в собствените си частни жилища, тогава ще им повярвам на приказките.

107

историка

преди 8 години

До каймакАМ ЕЙ тъпан, ти май говориш за КОНСТАНТИНОПОЛ, столицата на източната римска империя, османците са дошли и заграбили този красив град. съсипали са църквите и дворците и са ги направили джамии, така че не си приписвай някакви културни заслуги .....освен това станал ИсламБол....

106

каймакАМ

преди 8 години

До знаеща и виждаща. Вие пряко критикувате Истанбул , с цел да го умаловажите. Но той е най .........град за всички времена , така че престанете. Той е мега кент , та и свинско ще се намира за такива като вас. Хем ходите до там , хем го хулите безогледно. Там има ключ за всеки катинар. :) . Я споделете тук , някой ключ не намерихте ли и вие ? :))

105

ббг

преди 8 години

"Амнести Интърнешънал" до сега нищо добро не е казала и направила за българия. Трябва да се забрани у нас тази мракобесна антибългарска организация.

104

каймакАМ

преди 8 години

Оградата е грешка като решение. И е някакси антихуманно. В България това трябва да се разбере и колкото по рано , толкова по добре.

103

Току що чух новините

преди 8 години

- решено е нашата квота за прием на чужденци да е 1 300 човека. Но какво всъщност означава това?От тези 1 300 човека най-малко 1 000 са мъже. Щом получат документи за законно пребиваване у нас, те ще изтеглят тук и семействата си, всяко едно от които е с численост не по-малко от 10-15 човека. Значи, в скоро време след като ги приемем, те ще набъбнат до минимум 15 000.Ако тук има арабист, нека да каже, сред тези около 15 000 колко ще бъдат жени в детеродна възраст и колко деца ще родят за 5 г.

102

vivian

преди 8 години

КЪДЕ Е БЪЛГАРСКИЯТ ВИКТОР ОРБАН? ЩЕ ВИДИМ ЛИ ТАКАВА ПОЛИТИЧЕСКА ЛИЧНОСТ И НА НАША ПОЧВА?

101

До БАЧКАТОР

преди 8 години

Днес, измислете нови коментари, тези които ги поствате под всяка статия вече са изтъркани.

100

Анонимен

преди 8 години

О, ти велики форуме, защо не нападаш жена, която живее в най-омразната ти страна ? Нищо, щом споделя заблужденията ти....или просто тази жена всъщност, не живее в Турция, а в редакцията на Днес...А на коментар на някой живеещ в Европа, се скъсвате да изливата простотията си или се правите, че не сте прочели истината...