31

Анонимен

преди 8 години

да да, хаха, надяват се турците да бъдат нещо повече от хъб. ама на кукуво лято.

30

Анонимен

преди 8 години

xerox за да напишеш подобна глупост ползваш ток ,произведен от мощности инсталирани още по времето на тошо,благодарение на руските технологии и техническа помощ.чехите,австрииците и немците само ти го препродават.

29

Анонимен

преди 8 години

Русия си уреди Северен Поток 2 и ще има газ за цяла Европа. А Германия ще е страната от която ще зависи това. Ай честито. Вместо ние да играем ключова страна в енергийната карта, това ще го прави Германия след като изпързаля по брилянтен начин нашите ***!!!

28

Ха,ха,хаааааааааа...

преди 8 години

...И КВО СЕГА ....??!!!!КВО СЕ ОКАЗА.......?ПАК РУСКИ ПРИКАЗКИ "НА АНГРО"..и ГОЛИ ЧЕРВЕНИ *** НА ПОКАЗ...!!!/...нищо ново под небето за Мен-----за Вас не знам.../

27

Анонимен

преди 8 години

Меркел ще дръпне още един Северен Поток , директно към Германия от Русия и ще задоволяват Западна Европа !

26

Кон

преди 8 години

До xeroxПропускаш доста факти, затова не можеш да разбереш. Повече четене ти трябва, по-малко писане.

25

Анонимен

преди 8 години

ПП "Юруш" много се надяваше на Турскио паток.

24

xerox

преди 8 години

Цяла красива София (от която не ни е срам пред гостите) - построена от Австрийци, Чехи, Германци. Църква и иконопис (с които правилно се гордеем) - вдъхновени от Византия. Пътища и амфитеатри - построени от Римляни. Национална кухня, фолклор и Възрожденска архитектура - наследство от Османци. А злодеите, донесли единствено вреди, погром и опустошение на милото ни Отечество, се оказват най-любимите същества на моите сънародници??? Моля ви, обяснете ми този парадокс, който аз не мога, не искам и отказвам да разбера.

23

антиседераст

преди 8 години

*** кпментари писани от *** соросоидо-***.

22

Хризантема

преди 8 години

Хи-хи-хи.

21

Анонимен

преди 8 години

Последно: "Южен поток" може да мине през Сирия !!!

20

:)))

преди 8 години

ЕНЕРГИЯТА Е ВСИЧКО !!!!!!!!!!!ПОНЯКОГА И ЦЕНАТА НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ !!!!!!!!!Турция не я мислете, тя си има " Син Поток" с Русия и купува още от 6 разични ДЪРЖАВИ !!!!В момента Турция е залята от газ, и ще се залее още повече, а излишъците ще се продават в Европа !!!!А Германия, ще контролира енергията на ЕС !!!!Като нямаш ЕНЕРГИЯ, си за никъде, нито производство, нито икономика, нито живот !!!!Целта на Германия е - ЕНЕРГИЯТА ДАЛЕЧ ОТ ЮЖНА И ИЗТОЧНА ЕВРОПА !!!!!

19

Анонимен

преди 8 години

Никакъв шанс няма, докато Европа казва !!!

18

Анонимен

преди 8 години

Интересни данни за някои заплати в българската енергетика, вкл. в "Южен поток Бъгария": gikotev.blog.bg/drugi/2015/09/02/energepiina-kalinka-1-v-kabineta-borisov-1-dokumenti.1388433

17

Анонимен

преди 8 години

Разширява се северен поток. Значи пак западните страни ще са добре а свиркаджийте от източните колоний ще стават по зле.

16

Митев

преди 8 години

Ами сегаааа, сега?! Ни турски, ни южен, ни "Боже Господи" поток. И като тръгне и от Средиземно море газ /той пък ни е под носа/ към Европа. Майчицата Рус ще я "замустачи" яко. Не бих се учудил ако и в нашия шелф изкочи някой и друг кубик газ и нефт. Жал ми е за Волен.Хептен ще се срине рублата и тогава?!

15

:)))

преди 8 години

До ВенелинТурците са супер практични хора, няма да дадат и 1 излишен долар,лира или рубла за глупост !!!!!Имат си "Син Поток" с Русия - 16 милиарда кубика, Турция предложи на Русия да увеличат капацитета на "Син Поток" - тарсето е 2-пъти пи късо, а и вече има вичко, САМО ТРЯБВА ДА СЕ ДОБАВЯТ ОЩЕ ТРЪБИ, а ако Русия иска тръби до Одрин, това си е проблем на Русия, тя да си поеме разходите!!!!!Турците ако нямат интерес, НЕ СИ МЪРДАТ И МАЛКИЯ ПРЪСТ !!!!

14

Анонимен

преди 8 години

Студ, студ, студ.... ще видим кон боб яде ли...

13

за 24

преди 8 години

И как по точно "те закача с платените си ***"? Иска ти земя за военни бази, настанява тук бежанци, източва пари към банките-майка чрез клоновете си тук или чрез веригите магазини? Я ни "светни"?

12

Венелин

преди 8 години

Проблема е 100% на Турция, която е в криза и даже няма правителство. Какво ще стане след изборите ще видим, но има голяма вероятност кризата да се задълбочи и да се изострят противоречията с кюрдите. На този фон всякакви газопроводи през кюрдските територии са си чиста утопия.