7

5555

преди 8 години

Природата винаги отмъщава на непослушните!!

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 6Пред великите сопотненци такива аргументи не вАжат!Те са пъпа на планетата.Знаят и могат всичко! Жалко, че природата още не го е осъзнала.

5

Анонимен

преди 8 години

като гледам наводненията в Япония, си мисля че при тях още повече се краде, инфраструктурата им съвсем калпава, правена от некадъърни японци

4

от Бай Ганьо

преди 8 години

До Европа ли ?Но нали има независими надзорни фирми - еднолични търговци, фирми за съответствие на проекта с наредбите за проектиране, дирекции за независим строителен контрол на големите проекти, авторски надзор и приемателни документи по време на строителството и т.н. Като има дефекти в експлоатацията, който не си я е свършил работите както трябва да плаща и да се забрани да работят, докато не се научи. Кой прави законите така, че само пилеем парите на вятъра.

3

НИЩО ВИ НЕМА ,БЕ...

преди 8 години

...АЙДЕ ПАК СЕЧЕТЕ ГОРАТА.....ХА,ХА,ХААААААААААААААА

2

Момо

преди 8 години

Каква канализация, какви 5 лв? Не виждате и колко вода се е изляла?Може и да се изненадате, но и в развитите държави градовете понякога се оказват наводнени.

1

Европа ли ?

преди 8 години

Всички проекти в България се проектират тъпо и неуко само и само да може да се краде. Изпълнителите са наши хора които си гледат работата през пръсти и само мислят какво да краднат и какво да за заменят с по-евтино или направо да намалят количеството на материала. И накрая се получава това - 90% от проектите са "безумно" проектирани и изпълнени. Айде поспрете се малко да крадете бе, гадни управници !