18

Анонимен

преди 8 години

Само си представете амуджите с колбички как бъркат газове....и на дъската евреин им пише формулите.жалки стават краварите вече с тяхните глупости...и саддам имаше хим.оръжие амааа нещо неуспяха да го намерят...поне платете на някой да ви измисля по правдоподобно лъжи..я Боко..я Цецко..я Дянков....о забравих че те са на хранилка при вас

17

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

ПУТИН МИНАЛАТА ГОДИНА КАЗА. ЕС.ЩЕ РАЗБЕРЕ КОЙ Е ИМ ПРИЯТЕЛ И СВЕТА ЩЕ РАЗБЕРЕ.ОТ ЛИСАБОН ДО ДАЛЕЧНИЯТ ИСТОК ДА БЪДЕ БЕЗГРАНИЧЕН КОТРОЛ И СВОБОДНА ТЪРГОВИЯ.САЩ ВЕДНАГА И МЕРКЕЛ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИХА.ПУТИН КАЗА НА МЕРКЕЛ ДАНО ДА ПРОЗРЕЕТЕ.ЕС НАРОД ПРОЗРЯХА НО ПРАВИТЕЛСТВОТО ОЩЕ НЕСА НЕ РАЗБИРАТ ЧЕ СА ВАСАЛИ НА САЩ.ЗАЗО НЕ СЕ ОБЕДИНЯВАТ И ДА СВЪРШАТ С ТЕЗИ ТЕРОРИСТИ.САЩ ГИ ПОДЪРЖА ПУТИН РАЗБРА И САМ ЩЕ ГИ ИЗЧИСТИ

16

Aeon

преди 8 години

Асад и Путин били виновни...и сега добрите американски миротворци ще спасят света с нова война!

15

Анонимен

преди 8 години

"Джихадистите вероятно сами го произвеждат"Я ! Не бил Асад!?(те краварите като чели не са с високо IQ ? - само колко време им трябваше...)

14

Боби

преди 8 години

Принципно не е просто да се произведат БОВ(Бойни отровни вещества) и в същото време е елементарно. Така БОВ се разделят на две части такива с демаскиращи признаци и те обикновено са лесни за производство като ИПРИТ, ХЛОР, ХЛОРПИКРИН и пр. и такива без цвят и мирис също така разтварящи се във вода да почнем със ЗАРИН, ЗУМАН и свършим с ВХ газове. Последните са обикновено нестабилни и не могат да се държат дълго време(ВХ газовете които са НАЙ-ОПАСНИ могат да се съхраняват години)Експериментират

13

Дженъри

преди 8 години

Всъщност иэполэването на ядрено оръжие от един или друг тип, эапочна в Ню Йорк на 11 септември 2001 година, с вэривяването от АМЕРИКАНСКАТА МАФИОТСКА ВЪРХУШКА на Световния търговски център!!! САЩ са основният вдъхновител и органиэатор на съвременния ядрен терориэъм!!!

12

Али Химика

преди 8 години

Днес химическо, утре бактериологично, а вдругиден ядрено ако е рекъл Аллах! Нали така *** прости? И ко праим ся. НАТО става само за папо. Да *** кинти и да раздува военни бюджети. И за къв ***?

11

Анонимен

преди 8 години

не са убедени просто си пязат фактурите

10

Анонимен

преди 8 години

ХА ХА ХА ХА. ТЕЗИ ХИМИКАЛИ ГИ ИЗРАВЯТ ОТ ПЯСЪКА В ПУСТИНЯТА СИГУРНО?!?!? ЗАЩО НИ ПРАВИТЕ НА БУДАЛИ БЕ КРАВАРИТЕ? ДА НЕ БИ ДА СИ МИСЛИТЕ ЧЕ КАТО ТЕЗИ У ПАРЛАМАТА СА ОЛИГО.РЕНИ И НАРОДА СМЕ ОЛИГО.РЕНИ? МНОГО ЗА *** НИ МИСЛИТЕ БЕ КРАВАРЧЕТА! НЕ ГИ ГЛЕДАЙТЕ ТЕЗИ У ПАРЛАМАТА КОИТО СА СИ СВАЛИЛИ ГАЩЕТАТА И СА СЕ ХВАНАЛИ ЗА ПАЛЦИТЕ А ВИЕ ИМ СТЕ ГО БУТНАЛИ В ЗАДНИЯТ ДВОР НА БЕЖАВИЯТ САЛОН. Я ПОГЛЕДНЕТЕ ЧЕ ЕДВА 20 % ОТ НАРОДА В БГ Е ГЛАСУВАЛ НА ИЗБОРИТЕ ЗА ОЛИГО.РЕНИТЕ. ОСТАНАЛИ 80 % НЕ СМЕ ГЛАСУВАЛИ.

9

Анонимен

преди 8 години

ААААААААААААААААА, ТАКА ЛИ БИЛО???? МИ ЗАЩО НЕ ГИ БОМБАРДИРАТЕ ТОГАВА ДЕ???

8

(НМ) Народна Милиция

преди 8 години

Те,Американците казаха,че и Садам Хюсеин (лека му пръст) имал химическо оръжие...но друго излезе.Американската ГАД е намислила нещо.Добре все пак,че Руснаците влязоха първи в Сирия,поне проблемът с ИД ще бъде решен.

7

ha ha

преди 8 години

Чудно, кой ли им ги дава тези химикали, сигурно сами си ги правят, като знам колко са напред с технологийте ..

6

хата

преди 8 години

те бяха убедени, че ирак имат химическо, ядрено и космическо оръжие, а каква стана тя. създават деца- чудовища, пък после мрънкат, че не слушкат.

5

Ко?

преди 8 години

И кво кат сте убедени?!

4

Анонимен

преди 8 години

После ще изкарат , че Руснаците им го доставят, не стига че те са виновни за преднината на ид

3

у

преди 8 години

Светът се управлява от САЩ.САЩ се управлява от евреи,а евреите-от пари,пари и пак пари.За тях животът на гоите няма никаква стойност.

2

Анонимен

преди 8 години

Те и за Садам така разправяха ...

1

zeus

преди 8 години

Дали го правят или им го пращате не се знае, въпросът е кога ще ги унищожите.