6

Анонимен

преди 8 години

Женички, нали се сещате, че мъж, който е каран от жена си да вдига и пуска дъската на тоалетната, неизбежно ще започне да пикае в мивката.

5

Bahura

преди 8 години

ДО 1: Лелче фригидно,Мъжът трябва да вдига капака на *** като пикае. После как ще го остави си е негова работа. Или ще ти се счупят нежните пръстенца да го спуснеш, преди да пикаеш?

4

Анонимен

преди 8 години

Всъщност това не са ли правилата, на които мъжът трябва да научи жена си, а не обратното, както се твърди в статията?

3

Анонимен

преди 8 години

Това гореизброеното се възпитава в човека първите 7 години от живота му. А това за мъжката чанта и джобовете изби рибата :D

2

Анонимен

преди 8 години

До МъжНе можеш да отречеш, че има разправии на тези теми, когато мъжът не е научен навреме.Щом използваш цинизми, значи си се почувствал "настъпан по мазола".

1

Още две правила,

преди 8 години

не ми е ясно защо сте ги пропуснали, след като те са повод за кавга във всяко семейство, в което мъжът не е научен от дете да ги спазва:1. Преди да ***, да вдига не само капака, но и седалката на тоалетната чиния, а после ги спуска.2. След като се прибере у дома, да си събува обувките в антрето и да обува пантофи, а не първо да обиколи целия апартамент и чак след това да се върне в антрето, за да си събуе обувките!