50

hmf

преди 8 години

До от ДахауНе Меркел те фалира *** а комунистите окрадоха преди 25 години всичките пари и оттогава си фалирал. В германия нито се допускат черноработници нито държавата има интерес от такива.

49

Аденоит Хинкел

преди 8 години

...Дас ист, нихт майн Фатерланд!!!

48

Тихомир Томов

преди 8 години

Добро решение . Дахау е наблизо !

47

от Дахау

преди 8 години

Германските политици начело с Меркел са много хитри! Първо фалираха Балканите и се напълниха с евтина работна ръка, сега и тия ги приемат и труда съвсем ще се обезцени!! Нали се сещаш, че тия началници няма да станат - има да маат по цел ден на строежита за 20-тина евра

46

Алекс Спб

преди 8 години

До Джеферсън ДейвисДа вярно е..стегнаха ги здраво. Всъщност горе-долу, къде да погледна колко бежанци има сега в България (тези който са останали и транзитни за други страни)? Води ли се някаква държавна статистика?

45

Джеферсън Дейвис

преди 8 години

До Алекс СПб Не само на държавна работа, обърни внимание на обявите за вакансии 95% търсят или "руский" или с гражданство и адресна регистрация. За псевдо бежанци "халява" няма, даже шофьорите на автобуси от Кавказ и средна Азия бяха задължени да минат опреснителни курсове след което им се дава нова шофьорска книжка.

44

Алекс СПб

преди 8 години

До Джеферсън ДейвисДа вярно е, без сертификат не можеш да работиш или да кандидатстваш за гражданство..Обаче ако си гражданин на страната, членка на Евразес (Беларус, Казахстан, Киргизия, Армения) - можеш да си живеещ и работиш спокойно, само че няма да те вземат на държавна служба.

43

nobi

преди 8 години

Настанете ги в Дахау и ги карайте да си заработят хляба

42

Джеферсън Дейвис

преди 8 години

До Алекс Спб А и откакто въведоха задължителни минимални познания по-руски език не можеш да получиш никакъв статут в Русия. Нямаш ли сертификат си или нелегал или турист с ограничен престой на територията на РФ. регистрираните чужденци само в Свердловска област са намалели с 1,7млн. души за периода Юли 2014 до Юни 2015г.

41

Алекс Спб

преди 8 години

До Анонимен"по нататък ще емигрирам в Унгария или Русия". Не знам в Унгария.. ама при нас нямаш шансове, освен ако не си руснак по произход или световноизвестен актьор или спортист...Само те се "депардират" ( нова дума в руски език след Депардьо), другите ги депортират много бързо, ако случайно преминаха границата.

40

Анонимен

преди 8 години

Германците скоро ще видят и другия край на сопата,но проблема е там,че и ние ще го видим заедно с тях.Това е началото на разпада на Евросъюза.Защо не отидат в Емирствата,те са богати ,или пък в Кувейт?Защото там се работи много и такива неща,като социални помощи нито са виждали,нито са чували.След 10 години/а може и по-малко/,водещата новина ще бъде как поддръжниците на ислямска държава,взривяват катедралите на Кьолн и всички ръкопляскат!

39

Анонимен

преди 8 години

Ако в България някой е решил да са самоубива като германците.. Предлагам *** да дадат пример , Плевналиев начело заедно с цялото си семейство да се метне дълъдър от нос Калиакра..

38

Анонимен

преди 8 години

В Мюнхен и Франкфурт са най-скъпите градове , там за германци е скъпо да се преселят да живеят.. Обаче за бежанци място веднага се намери

37

Анонимен

преди 8 години

Мюнхен и цяла Бавария бяха най-красивото кътче от Германия. И най-богатото. Уви, всяко нещо има начало и край. Но ако Германия е решила да се самоубива , това не значи че трябва да е групаво с целият Е С . Бежанците по кораби и обратно от там, дето са дошли.

36

Анонимен

преди 8 години

Това са *** , в Сирия *** няма

35

Джеферсън Дейвис

преди 8 години

До някойИзвинявай ако съм те обидил но бъди така добър да уточниш с какво точно те обидих че да не се повторя без да искам ?

34

Анонимен

преди 8 години

Учете руски език , в най скоро време ще ви потрябва !!!!!Следващото преселение на християните ще бъде на изток !!!

33

варненец

преди 8 години

Мюнхен е еврейски град .Нормално е точно те да приютят своите братя мисулмани , защото както знаем АЛЛАХ Е ЕВРЕИН -факт !

32

Джеферсън Дейвис

преди 8 години

До някой Не те знам как си по география но според теб сигурно не си длъжен да имаш елементарни географски познания така че ще уточня: Мелиля е испански анклав в северна Африка граничещ с Мароко а Сирия е на другия край на Средиземно море. Сега събери 2+2 и ще ти стане ясно за кого съм казал че е слязъл от дървото. За другото си прав с изключение на юртите. Колкото до Азия тя е толкова голяма че Европа изглежда като нейн апандисит. А културата в европа не е самобитна а внесена именно от Азия!

31

Gogo

преди 8 години

Джеферсън Дейвис - Кой отговор избягвам?Питах те дали правиш разлика между окупация и война?Не ми отговори,или не знаеш или не искаш.За съветите ти отговорих.На кое не ти отговорих?