156

Анонимен

преди 8 години

Дасикане Рома не са българи или турци

155

ROM

преди 8 години

ISTO4NO ROMELICITE VE4E ODAVNA SE SAIDINIHA SAS ZAPADNA EVROPA

154

патриот

преди 8 години

Най-категорично против Съединението се обявява Русия, която дори отзовава офицерите си от България и лишава княз Александър I Батенберг от званието генерал. Великите сили, включително и Русия винаги ги е било страх от една силна и обединена България. Затова са правили всичко възможно за да ни еват майката и сега продължават

153

СТИГА ЛЪЖИ!

преди 8 години

БЕРЛИНСКИЯ ДОГОВОР --ИЗГОНВА РУСКИТЕ ОКУПАЦИОННИ ВОЙСКИ ОТ БЪЛГАРИЯ , СЛЕД 4-ГОДИШНА ОКУПАЦИЯ ОТ РУСИЯ!РУСИЯ Е ИСКАЛА ПОДЯЛБАТА НА БЪЛГАРИЯ С ТУРЦИЯ и ОСТАВАНЕ ЗАВИНАГИ ТУК!

152

И ДА ЗНАЕТЕ БЪЛГАРИ:

преди 8 години

РУСИЯ Е БИЛА ПРОТИВ "СЪЕДИНЕНИЕТО" , ЗАЩОТО Е ИСКАЛА ДА ПОДЕЛИ БЪЛГАРИЯ С ТУРЦИЯ!ЦЕЛТА Е БИЛА ---ИЗЛАЗ НА БЯЛО МОРЕ И СЛАГАНЕ РЪКА ВЪРХУ БОСФОРА/проливите/!ТЕ НЕ СА И ..НИКОГА НЕ СА БИЛИ "ОСВОБОДИТЕЛИ"!ТОВА Е САМО "РУСКА ДЪВКА"---за наивни ,прости и неуки БАЛКАНДЖИЙ!БЪЛГАРИЯ --КАКТО ВИНАГИ .....ОБЪРКВА СМЕТКИТЕ НА "НОВИЯ ОКУПАТОР"....въпреки 4-те години руска окупация след войната!

151

1997

преди 8 години

Някой от русифилските екскременти не е ли посягъл днес на знаме?

150

до 228

преди 8 години

Какво ти е виновна Европа бе,шушон,за щуротиите на Фердинанд?Европа ли го накара да започне война през 1912 год срещу Турция?Тогавашния патриарх казва на Фердинанд,че войната е груба грешка,и че с нея той унищожава 100 годишни усилия за обединение и въздигане на България!Нашата страна дава 30 % от бюджета на Турция,и в замяна има свещеници и учители в цяла Македония,султана се кълне в българите,и каквото му поискат го дава моментално!Явно история не четеш,стига толкова че се ядосвам!Айде,лек ден

149

BG

преди 8 години

"Успешното Съединение на България е срещу руские интереси на Балканите и то води до обтягане на българо-руските отношения и организирането от руска страна на заговори и преврати в България (Деветоавгустовски преврат). След успешната намеса и осуетяването им от страна на Стефан Стамболов, Русия скъсва дипломатическите отношения с България" Нещо да кажете руски л.... ?!??!? Всички русофили сте национални предатели !!!

148

Play

преди 8 години

За каква независимост говорите?

147

130 г само мъка

преди 8 години

130 години криза и мизерия!!България винаги е била зависима страна.200 години под Византийско управление!!Около 500 години Османско!!45 години от СССР!!И сега зависими от ЕС и САЩ!!България е изпята песен още от 681 година.

146

Анонимен

преди 8 години

И знам че "всички приятели на Русия" днес те в лошо настроение.Моите съболезнования по случай 6-и септември но аз нямам вина за тази велика дата която показа на империята на злото че България не е задунайская губерня..ха..ха

145

антиславянин

преди 8 години

Русская Мысль също не приема, че Съединението е плод само на радикалната партия, враждебна на Русия, ОЩЕ ГИ БОЛИ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ДЪРЖАВА..А НЕ ЗАДУНАЙСКАЯ ГУБЕРНЯ..ХА..ХА Основна грешка на руската политика в България според Русская Мысль е грубата административна намеса като към непокорна губерния: Ние умеехме само да се сърдим на българите, да ги упрекваме в неблагодарност, едва ли не в измяна. Тържество на руската политика можеше да се смята създаването на Балканския полуостров на славянска федерация под протектората на Русия, но вижда в политиката на Александър отдалечаване от пост

144

Анонимен

преди 8 години

130 години ЦИРК !Табела в НАРОДНИЯТ ЦИРК !

143

Анонимен

преди 8 години

Берлинският ДОГОВОР ПРЕЦАКА ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ и ги остави на други НАРОДИ !!!Празнувайте сега долни продажници !!!Празнувайте колко семейства са останали зад ГРАНИЦАТА на тази ТЕРИТОРИЯ дето се управляваот договорите на ВЕЛИКИТЕ СИЛИ !!!!!

142

Анонимен

преди 8 години

В общи линии великите сили винаги са били против силна България !И сега е така !!!Защото силна България и Русия са моментално загуба на пари от тях самите !Русия вече не иска да чува за БЪЛГАРИ-ПРОДАЖНИ ДУШИ !!!

141

до 235

преди 8 години

Получи се манджа с грозде. Говорим за времето около 1885 година - Съединението на България, Александър Батенберг, император Александър III - или поне до края на 19 век.

140

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 234 общо са 22 ( ако изкаш пример) 1и 2 ги смазват за 1 седмица в горите на изто4на прусия . Приморската им армия е разбита от България на пример . гн Андрей Зайкановски хубаво се е постарал да ги замаже тези работи той яде боя при добри4 и мареше делтата на дунав имено от бг армията влизаме дори и в одеса ( с австриците0но ( официален историк им е се пак дори и при ранен ссср)

139

Анонимен

преди 8 години

230, уточни коя година руската армия е бита от армията на Германия?

138

Ханс

преди 8 години

Ало сайтчето, защо тази новина не е постоянно първа? *** скапани!!!

137

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 228 но то4но Александър 3 се набутва в този капан думите на Баща му 4е е тъпо *** са пове4е от то4ни