19

Анонимен

преди 8 години

Принципно САЩ са отговорни за масовия приток на мигранти в ЕС, а Гърция има държавна политика, доста далновидна бих казал, с която да се опазаи финансово и физически.

18

Анонимен

преди 8 години

От Европейския Съюз колко консултанти картечари изпратиха за да спрат инвазията? Интересно, защо африканските мюсюлмани не ходят в ОАЕ, Катар, Бахрейн, Кувейт, Саудитска арабия? Много от тях имат същия климат, религиозни разбирания и т.н.

17

man

преди 8 години

Не Гърция е виновна за мигрантите, а тези, които предизвикаха това мигриране Само дето те са отвъд океана..

16

Анонимен

преди 8 години

Това звучи като кой ми *** в гащите. Гърция нито е отговорна, нито може да се справи с това нашествие. Питайте ердоган защо нарочно ги изтласква към гръцките острови. Вместо обвинения към гърция, трябва европа да изпрати бойни кораби, които да ги връщат обратно на турския бряг.

15

Анонимен

преди 8 години

Аа светна ли Ви крушката най после,че ципурката и давутчо си го връщат на Европата.Дреме им на Американците за Вашите проблеми.Никой вече не иска да се бие вместо друг.

14

Анонимен

преди 8 години

а как стигат до гърция???от турция!!!!мъжа с загубеното семейство как стигна до Бодрум след като Сирия е на 1400км оттам???пеш??с каруца??? или някой организирано ги превозва по близо до гърция и оттам да хващат към европа кой как може....а пък гърция се прави че не ги вижда надявайки се по този начин да удари ЕС и да не върне никакви пари(защото няма да има на кой да ги върне) или поне да забави още неизбежния банкрут

13

турчин

преди 8 години

Никой не казва и не посочва виновния. А това са евреите и американските им съветници. Човещината е морална черта, но в някои страни и хора е на изчезване. Хората да кажат не на войната.

12

ДД

преди 8 години

КОГО ЩЕ РЕГИСТРИРАТ ТЕ СА НАШЕСТВЕНИЦИ ДВИЖАТ СЕ НА ТУМБИ С ХИЛЯДИ.ДА НЕ БИ ДА ЧАКАТ НА ОПАШКА ЕДИН ПО ЕДИН ДА ГИ ПРЕГЛЕЖДАТ. МЪРЗЕЛИВИ БЕЗ ДОКУМЕНТИ ПЪК МОЖЕ И ЗАРАЗЕНИ НАРОЧНО ДА СЕ ПРАЩАТ В ЕВРОПА.

11

Анонимен

преди 8 години

Аз искам да попитам, дори и ЕС да даде пари за справяне с кризата с бежанците, как точно може да се опази границата на Гърция, като всеки ден идват поне по 100 лодки. А някой може ли да обясни какво точно ще направи ако се изправи срещу една лодка и от нея го гледат да кажем 10 чифта невинни детски очи... Лицемерие, лицемерие, лицемерие...СТОП на войната! Ей този призив въобще не се чува от Европа.

10

Анонимен

преди 8 години

Хитрият и лаком грък яко се облажи покрай тия мигранти! А унгарците ги е яд, че са гара на мигрантите по пътя им за Германия.

9

Не е

преди 8 години

Путин е виновен. Да се наложат санкции. Иска да анексира Саудитска Арабия. Да се викнат снайперистите.

8

Анонимен

преди 8 години

А вижте България как ги приема и регистрира ! Пазят границите да не премине някой за ЕС , а да го вкарат в България регистриран.И пак не са готови за Шенген !И сега Европата като си избере образованите , на България ще изпрати съмнителните джихадисти !

7

Анонимен

преди 8 години

Браво, бе! Дай сега европейските държави да се изпокараме кой е виновен, а виновникът да се подхилва отвъд океана. Всичко върви по план!

6

Анонимен

преди 8 години

Сирийският сатрап е виновен.

5

Анонимен

преди 8 години

Много интересно как Унгария ако имаше 10 000 острова щеше да ги опази от мигранти. Те една граница от 200 км с телена мрежа не можаха да опазят сега си търсят виновни. Италия и Гърция най много пострадаха заради географското си положение.

4

Анонимен

преди 8 години

Турция е виновна.

3

Митака

преди 8 години

Гърция не отговаря на нито едно от изискванията на ЕС и не изпълнява нито едно от своите задължения. Гърция трябва да бъде санкционирана за това и евентуално прекратено членството и в Шенгенското пространство.

2

Луцифер

преди 8 години

Янките са виновни.

1

Спартак

преди 8 години

Аз това го казах преди 1 месец. Трябва да ме четете и цитирате.