18

Дочко

преди 8 години

До спецовете то ЗЗУ в ПловдивИ дискове и плейъри Филипс ли правехте?Или тренирахте крадене на телефонни импулси?Поздрави

17

Машинист

преди 8 години

Можеше да уточните влаковете малко по-добре, но явно и преписването с малко промяна, не ви се отдава добре...

16

Анонимен

преди 8 години

До ДочкоДочко, Дочкооо! Като не си в час не се бутай между шамарите!ЗЗУ в Пловдив произвеждаше запомнящи устройства на магнитна лента (по-разбрано за такива като теб - магнетофони). ДЗУ в Стара Загора произвеждаше запомнящи устройства на магнитни дискове!Дано схванеш разликата и друг път да не се изявяваш като мноооого умен в непозната за теб област!

15

бачо Кико

преди 8 години

Тия вагони бяха страхотни преди - евтина бира, мезенца, климатик... РАЙ!

14

густо майна

преди 8 години

До ДочкоХа-ха-ха, Дочко, Дочкоооо, вятър те вее на бял кон. Завършил съм ТЕТ "Ленин" (Техникум по електротехника) в Пловдив и съм карал 6 месеца стаж в ЗЗУ Пловдив. Правехме улични телефони с магнитни карти, заредих си една с 999 лева и говорих като луд в чужбина. Не се обаждай без да си проверил, че да не се излагаш друг път. А иначе има ЗЗУ и в Стара Загора

13

shengen, G.bania

преди 8 години

oha, bg wagonservice kato v db s mineralwasser 0,5l 4,50?? :):):)puf, paf - kupuvash, piesh, pikaesh 10 chasa :)))

12

Дочко

преди 8 години

До ГошуЗЗУ, по-късно преименувано на ДЗУ, е в Стара Загора. Ама иначе раздаваш акъл на едро. По темата: Бистро и спални вагони са хубави неща, но сякаш пътуване на под 500 км разстояние иде да е доста по-бързо и да не изисква подобни "експедиционни" екстри.

11

Каизера

преди 8 години

Като се дипломирах от Техническия в Габрово си тръгнахме за Видин с още трима видинчани. Във вагон-ресторанта на Брусарци така се насвяткахме, че забравихме да слезем да се качим във видинските вагони и кацнахме в Лом.

10

Гошу

преди 8 години

Преди 5 години като се връщах от морето имаше такъв вагон-бистро и си спомням, че беше мега яко. Бирата супер евтинджос беше, ама само Kаменицата, че някакъв договор с БДЖ имали. 1,10 лв СТРУВАШЕ БУТИЛКАТА. Имаше климатик, сепарета и безплатен Wi-Fi. Взех си лаптопа и през целия път пих бира и си сърфирах в нета. Много приятен спомен. Сега разбирам, че са ги били спрели, че чак отново ще ги пускат.

9

Гошу

преди 8 години

До Старо яреАз по времето на соца, някъде 1987 година беше си купих от селския хоремаг на село Ягодово чудо невиждано - компакт диск (плейър устройството) "Philips". Бях като гръмнат като го видях. Седеше до лопатите и метлите и продавача даже не знаеше какво е това устройство. По някакви незнайни пътища му го бяха доставили, после разбрах, че ги произвеждали в ЗЗУ-то в Пловдив за износ, ама това как беше попаднало в хоремага си остава пълна мистерия до ден днешен :)))

8

Анонимен

преди 8 години

вагон ресторанта е класика. нека се радва народа.студени кебапчета и топла бира.

7

Старо яре

преди 8 години

Сууупер! РСВ-то от комунизма се завърна! Сега си искаме и ХоРеМага-а на село!

6

Анонимен

преди 8 години

Ако минава през Пловдив за Варна не знам как ще местят бифетя преди Калитиново в близките 4-5г.за да има бистро и след Стара Загора!!!!

5

samori

преди 8 години

Bravo nai posle

4

буден

преди 8 години

Ало алкохолиците, в бистрото може да се пие и кафе , не само бири от сутринта.

3

SD

преди 8 години

Супер ! Да се наквасим от сутринта .Някой се е направил на многоооооо умен .

2

Влакът стрела

преди 8 години

Абе то при скоростта на нашите влакове по-добре да се отвори бръснаро-фризьорски салон че докато стигна от София до Варна съм за бръснене и подстрижка, а жените за маникюр и козметик. И химическо чиатене, че купетата -мръснички.

1

!

преди 8 години

Друго си е да се качиш на влака в 6:50, и в 7:00 вече да цоцкаш бирички!:-)