132

т

преди 8 години

тая дъртата е изкуфяла време е да се маха ЗАРАДИ ГЛУПАВИТЕ И ИЗКАЗВАНИЯ ТЕЯ САВСЕМ ЩЕ СЕ ЗАСИЛЯТ НАСАМ

131

Анонимен

преди 8 години

мама Меркел да си ги вземе всичките, те искат Германия, не щат да са разпределяни

130

Анонимен

преди 8 години

Четем надписа- пише "Плод- зеленчук".Влизаме- малко лъжа и измама,но на сергията има и зеленчуци за продан...Четем надписа-пише "Жени".Влизаме - лъжа и измама- било тоалетна... Четем надписи- " Президентство", "Министерски съвет", "Народно събрание","Европарламент"- влизаме- на сергията - политици за продан!А около тях- хвалещи стоката журналюги...Така е при демокрацията- лъжа,измама и реклама!

129

муспи

преди 8 години

Тиквата го сърби езика да каже че бюджета ни е стабилизиран и имаме излишъци като Германия, затова и ние имаме право на бежанци.

128

муспи

преди 8 години

Тази баба открито си признава че ще работи за синедриона докато я убият.

127

Що?

преди 8 години

Германия има лесен план да се справи с бежанците. Ще намерят гроба на Хитлер, ще му прикачат 1 генератор и той горкия като разбере, какво се готви в страната му, ще започне да се върти с такава скорост, че Германия ще изнася ток даже за Луната! С тези пари ще хранят пясъчни хора.

126

Анонимен

преди 8 години

До АнонименМ4е тя коя е да решава от името на 28 държави?

125

НФБ

преди 8 години

ИДИЛ няма нужда са води война с Европа. .Тайното им оръжие е в коремите на жените....Сащ унищожават Европа. .

124

НФБ

преди 8 години

Сащ са по кръвожадни от Хитлер. ..носят войни. .мизерия..човешка трагедия. ...Като чуеш демокрация разбирай петрол и как да приберат природни ресурси. . Сащ спекулативно смъква цени на природни ресурси и валути. .Бойкот НА СВЕТОВНИ ТА ПЕЧАТНИЦА НА ЗЕЛЕНА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ. .ЗА ДА ИМА МИР ПО СВЕТА сащ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕВЪРНАТ В РЕГИОНАЛНА СИЛА...БРИКС Е АЛТЕРНАТИВА. НОВ ФИНАНСОВ РЕД БЕЗ САЩ И ДОЛАРА. .

123

НФБ

преди 8 години

До АнонименА как живееха тези бежанци в родината си преди сащ да им изпрати демокрация. .Нека споделят българи кооперанти. .работили в тези страни...Имаха средна класа ..а сега имат американски дръжки..

122

НФБ

преди 8 години

До glagoabazubaduzaТаз година един милион. .догодина два...Да им е честито на германския народ. .Сащ ще им разкаже играта...

121

glagoabazubaduza

преди 8 години

Нормално е да се приемат като бежанци жени, деца и старци. Мъже от 18 до 50 години, каквито са 99% попадналите в кадрите на медиите, не са бежанци, а а) дезертьори, отказали да защитават родните си места - тоест са за разстрел или б) икономически емигранти, за които се изискват в ЕС визи, каквито те нямат - тоест са незаконни. Ако всеки здрав и прав мъж подвие опашка пред ИД, тя ще завладее територия, по-голяма от на Александър Македонски, без *** пушка. И тогава дете ще проплаче в утроба..

120

Анонимен

преди 8 години

Германия още не е интегрирала собствените си местни чужденци които са от 20 - 30 години в Германия и още са на Социални помощи , кога ще интегрират тези , отговора е никога

119

Анонимен

преди 8 години

450 евро с осигурено спане и храна не са никак малко за БЕЖАНЕЦ

118

Анонимен

преди 8 години

Докато Германия дава пари и то без работа винаги ще има бежанци или емигранти , не само че дава пари но и легализира емигранти извън ЕС пример са Мароканци и някои др. които чрез така наречените Подготвителни за Университет получават Разрешително за пребиваване с БОНУС право на полвин работен ден за кандидат - студенти и така Схемата работи безотказно

117

Анонимен

преди 8 години

Ще се справите ами как не! Ще изтласкате бежанската вълна към държавите в граничните райони на ЕС и ще ги превърнете в ***. Нали затова сте ни приели в съюза? Да има къде да си изхвърляте...Но нещата май ще загрубеят.

116

въпрос

преди 8 години

въпрос - защо делото Брайвик в норвегия е засекретено за 60 / шестдесет / години. Има нещо което толерантната европа не иска да разберем

115

Анонимен

преди 8 години

Това немско гуце скоро ще сложи бурката.Миналата седмица бях в Германия там белите хора са вече малцинство. А след десет години ходжите ще вият в центъра на Берлин.

114

Анонимен

преди 8 години

Bravo na kazlerkata Bravo na BRD dania no ne i na ch tam ot 2 g ne dopuskat 4ujdenez. Umni Selani sa ch

113

Анонимен

преди 8 години

Помощи и детски надбавки - само както се казва в 145 тук!Ако кадъната иска да живее и да ражда в Германия, да маха яшмака и бурката и да постъпва на работа в някоя фабрика.