44

1

преди 8 години

До анонимен"какви берачи бе,това са нагли крадци."еми да отишли са да си "наберат" царевица, метал все тая. те не крадат а само местят от едно място у тях:)

43

анонимен

преди 8 години

какви берачи бе,това са нагли крадци.

42

мирчо

преди 8 години

ако такива "берачи" ти "начешат" жената как ще го представиш в статията си ?

41

Кон

преди 8 години

По всичко личи, че журналистът лъже в статията, но толкова нелепо, че се разбира истината.Човекът е хванал за пореден път крадци в нивата си и е застрелял един от тях, явно намирайки се в безизходица при престъпно бездействие от страна на полицията.

40

ha ha

преди 8 години

нещо не разбрах, тези 8000лв, ще му ги дадете, затова, че е претрепал нощтният берач, или ще го глобите, че не е претрепал и другия такъв. Абе съвсем се обърках.

39

каракольо

преди 8 години

"електротехническа диагноза на леки автомобили"те такова нещо не бе'х чув'ал

38

килар

преди 8 години

На ББ дядо му е убит в царевична нива от фронтоваци, понеже задявал жените им когато те били на фронта. А не както твърди той че е убит от комунистите. Ако е убит от комунистите той дали би станал комунист и да го приемат в школата в Симеоново.

37

Анонимен

преди 8 години

Абе,*** 8000 бона?!

36

дебелогъз депутат

преди 8 години

Тия в 2 часа вечерта да берат царевица в чужда нива какви са?????Сигурно просто не им са спяло и тръгнали на разходка в чуждата нива.

35

8 000 бона

преди 8 години

туй кви пари са ,уе

34

П.Петров

преди 8 години

Колкото са "брали" толкова си е "пробвал" оптиката. Ама щом обвинението е "умишлено" нито едното е вярно, нито другото.Редно за второто лице участвало в "брането" също да има дело и присъда!Любопитно ми е дали, писалият статията ще е толкова щедър на евфемизми, ако някой през нощта тръгне да му "тегли" спестяванията, "пренася" обзавеждането на дома му, "подкара" колата му и т.н.

33

Анонимен

преди 8 години

Прави сте ...Застрелваш го и си зарязваш семейството за 30 - тина години.

32

dfd

преди 8 години

8000 бона = 8000 000 ?????вече от нивата ги хващат тея журналисти и редакторите им.....

31

Анонимен

преди 8 години

Неуправляеми сте бе !

30

до 34

преди 8 години

Държавата сме ние! Не може държавата да има проблем, а ти не! Просто законът трябва да се промени. Влиза някой в чужда собственост, гърмят го и толкова!

29

Анонимен

преди 8 години

Хората на село се организират за нощни патрули, защото разни младежи редовно си берат през нощта от чужди ниви! Защото като се оплачеш в полицията ти казват, че няма какво да направят. според мен такъв е случаят. Селското стопанство западна, защото обработваш земята, садиш, отглеждаш реколта, трудиш се цяла година и накрая идват да ти оберат нивата през нощта и никой нищо не прави по въпроса.

28

Анонимен

преди 8 години

До до 26И аз не жела да ги издържам, но това е проблем на държавата и не мисля че е решение саморазправата без да ти е застрашен живото , защото в крайна сметка нищо не печелиш /отиваш при роднините им и им ставаш жена/, аз това лично не искам

27

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЧестен и работлив разхождаш се с пушка ......не се връзва

26

до 26

преди 8 години

Защото в 2 часа през нощта подобни младежи са способни да влязат у вас да се разходят и да си наберат нещо! Защото същите младежи тероризират възрастните хора по селата, обират ги, пребиват ги, убиват ги за мизерната им пенсия. Тия младежи трябва да спрат да получават помощи и да се разхождат, а да започнат да учат и работят. Аз не желая да ги издържам с моите данъци и да им търпя безобразията! Писна ми!

25

Анонимен

преди 8 години

А на бас, че точно защото е с чисто криминално досие, най-вероятно честен и работлив етнически българин, Росен ще бъде наказан с цялата тежест на закона.А криминалното досие на Кирето какво е? Дали се побира на 3 страници, или трябват 4?