31

цецо

преди 8 години

Съдейки по коментарите злобата наистина е много голяма. Жалко.

30

diavolcheto

преди 8 години

Ами много точно го е казал Маги Халваджиян!Умен, интелигентен, знае какво иска, как да го направи, кога и къде да го направи, бачка яко и качествено?Така се прави и така се успява. Друг е въпросът, че по стар наш си обичай, пак ще го оплюем и посечем. Вместо да се научим. Здраве, успех и късмет, Маги Халваджиян!

29

атанас

преди 8 години

До GodНе е точно така и на мен ми се иска рок/метъла да е мейн стрийм както е бил педи 30 години, но не е така. Този стил се фрагментира изключително много, разпръсна се на хиляди различни течения и подстилове и всеки фен спори, че "неговият стил е истината". Единствените групи, които наистина пълнят стадионите в цял свят са "динозаврите" - Metallica, Ac/Dc, Iron Maiden, Judas Priest и т.н. Новите успешни групи са рядкост и единствените бастиони на рока останаха САЩ, Япония и скандинавието.

28

Давид Бисбал

преди 8 години

Тук няма да видим Сюзан Бойл, само гЪзис, гАфа, дРиско и спонтанния резултат на всичко това - джорджано.

27

Анонимен

преди 8 години

Изборът на Криско е позор,просто защото на това дете му липсват първите 17 години.Може да е упорит в това което прави,т.нар.рап но...за останалото просто е пълен провал!

26

Прост

преди 8 години

Аз съм *** човек, много ***! Обаче ми е жал за България! Това е културата ни, това е елита ни, това е нивото, което се задава на младите! Жалко за Родината ми! Моля, по добре спуснете завесите! Нека няма представление........!

25

Анонимен

преди 8 години

Абе къде е жена му на Маги онази кобра набедена за дизаѝнерка?

24

До 29

преди 8 години

Това са стари групи. Новите групи не могат да заинтригуват тинейджърите и не стават известни. Изключение прави Imagine Dragons

23

Анонимен

преди 8 години

Тези музикални реалитита са от много скучни.

22

God

преди 8 години

Рокът се свивал в световен мащаб? Сигурно затова рок групите пълнят стадиони и зали по цял свят и отчитат рекордни приходи от турнета. И не само в САЩ, а и в Европа. Къде се провеждат най-големите и известни метъл-фестове? Вакен се разпродава 1 година по-рано, без да се знае още кои групи ще свирят. Когато Джъстин Бийбър събере 1 милион души на плажа в Рио по време на "Рок в Рио", тогава ще призная, че рокът умира. Това че България е чалгарска страна, е наш проблем, а не на рок-музиката изобщо.

21

Анонимен

преди 8 години

Махнете лиглите Александра и Мария. Отвратителни са с лигаво-инфантилното си поведение.

20

ПРАВИЛНО МАГИ

преди 8 години

Правилно казва Маги че тук нищо не се случва.Саня прави концерти из България и прибира парите на певците а на тях нищо. И какво стана с Нора Дончева от 1-я Екс Фактор - направи няколко лично неини песни и клипове и никъде не пожелаха да я пуснат-за това бягат младите таланти навън както стана с Нора -замина за Лос Анжелис заради злобата на Мария която я отряза да не би някои друг освен Мария да стане известен.Злобата е много голяма между певците-това е истината.Браво на Маги прекрасно написано !

19

Анонимен

преди 8 години

В чужбина били на по-високо ниво и там щели да отпаднат, глупости. Колко чужденци коментират под българските клипове от X-Factor? Колко от западните професионални поп изпълнители изобщо не пеят на живо или са пълна трагедия? За Sweet 16, от които тръгна Гери-Никол примерно, англичани бяха писали, че при тях те биха спечелили веднага.

18

Анонимен

преди 8 години

Арменски глупости !Армен доду *** наду !Да ходи в Армения да си говори простотиите.Това шоу е Убиец на ТАЛАНТИ и само спира потока от таланти.Вкарва ги в някви рамки на ВЕРДжиния РЕКЪРД и ТАКА стават РОБИ на една компания.

17

Анонимен

преди 8 години

Поредната тъпотия.Скучно. Само за промиване на мозъците на младите хора. Нищо полезно не може да научи младите хора. Пълен *** е това предаване,както и останалите такива.

16

Peter

преди 8 години

Този го тресе манията за величие.... На всяка манджа мерудия :-) Според мен не е морално да бъде "журе" на всяко предаване....Ако "шефът" на шоуто е в журито, има ли реален конкурс ?+ глобално безумно предаване е X-factor. Лошото е, че взеха да развалят и господари на ефира...

15

Реалиста

преди 8 години

Не гледам X Factor. И не съм много сигурен какво да мисля за г-н Халваджиян. Но със следното е уцелил съжността на прехода у нас продължаващ и до днес:"Те виждаха едно бързо забогатяване на мутри и престъпници, моделът за успеха у нас е грешен. И затова смятат всеки успял за мошеник, за крадец. Медиите героизираха хора, които трябва да са по затворите, но не са виновни само те. Това е гигантската вина на политиците, защото самите те са или невежи или престъпници."

14

Анонимен

преди 8 години

Пак платена реклама. Поне бъдете честни и пишете - платен рекламен материал.

13

Анонимен

преди 8 години

Стига с тая харизма.Певецът трябва да е артистичен и с прекрасно сценично поведение.Но най-важното е да има висока музикална култура и талант.Когато отиващ на лекар харизмата ли ще те лекува.Така е то.За харизма не се иска ни акъл,ни образование.Писна ми от "харизматични"бездария.Писна ми и от вас телевизионери ,гдето лепите етикети както ви дойде .

12

Rusi Gospodinov

преди 8 години

Magi e obektiven I uspql sam. Zatova go mrazite I mu zavijdate tolkova. Obi4a si rabotata I opitva novi ne6ta godini nared, bez da se e kompromentiral. Kak puk edin pozitiven komentar nqma6e?! Radvajte si se na bat Boyko I dano vseki uspee da realizira potenciala si. Ama s tolkova zloba I zavist...edva li.