37

!

преди 8 години

Ами на Путин джихада? Нали събират "православни славяни", като всъщност ядрото им са абсолютни неонацисти, расисти и прочие *** ***?

36

!

преди 8 години

До АнонименМи Хyйло нарочно проповядва такава идеология, че да събира точно склонни към насилие психопати, и всеки който му защитава политиката, е *** психопат.

35

Анонимен

преди 8 години

Джихадът привлича склонни към насилие психопати, т.е. путинисти.* путинист - човек от сектата "Свидетелите на Путин (Х)"

34

Анонимен

преди 8 години

До като има овце,ще има и вълци!

33

Анонимен

преди 8 години

Истинските убийци не носят автомати - те са образовани, добре възпитани и живеят в луксозни имения на тихи и спокойни места.Те определят как да се разпределят благата на планетата и разпалват конфликти, за да продават оръжия. Сред тях има представители на всички религии, те са много набожни, строят храмове, правят дарения и в речите им винаги завършват с "Бог да ви пази". За тях човечеството е просто работен ***, който манипулират със захарче и тояга.

32

.

преди 8 години

Като чета какво вършат платените НЕАМНИЦИ НА НАРКОТИЦИ И ЗАПЛАТИ ОТ НЕИСЛЯМСКАТА НЕДЪРЖАВА и колко грижливо световната контролирана преса ни освдомява за тях и актовте им НО НИКОГА за борбата на Сирийската армия срещу тях все повече заприличва на генерална репетиция за целия свят под антихриста ,който НЯМА ДА Е МЮСУЛМАНИН!А статията е за психопати написана от психопати.Такива глупости.

31

Анонимен

преди 8 години

"че някои са на първо място психично болни" - ха, то това профил на руския презик (ще рече - президентик - президентченце на руски)

30

Анонимен

преди 8 години

не думай...

29

Ангел

преди 8 години

Това което става в момента из цяла Европа с тази бежански вълни се нарича " невъоражен Джихад" .Джихада еволюира и вече навлизат подобен тип въоръжен джихад окрилен от снимката на одавеното дете чрез която маниполират света. Това е много по опасен джихад от онзи които реже глави , взривява влакове , самлети и небостъргачи. Европа е пред голямо изпитание и ще се наложи да впрегне целия ресурс за да се спади. Предвиждам апокалипсис!!!!

28

Анонимен

преди 8 години

Атомната бомба я пуснаха нежни пацифисти

27

Ангел

преди 8 години

Всички мюсюлмани са потенцялни джихадисти и корена на това зло се крие в ценностите на която те учи тази религия. Въпреки всичко много мюсюлмани не стават джихадисти просто защото им липсват психопатски качества. Мюсюлманите са поне 1000 г назад в еволюционното развитие на хомо сапиенс защото религията не позволява развитие.

26

Анонимен

преди 8 години

Проблемът е, че позволяват да се разрасне. За няколко седмици могат да смажат ИД, но не искат.

25

Анонимен

преди 8 години

Много психопати склонни към насилие има! Цяла държава с психопати! Пропагандата ви издиша отвсякъде.

24

istinata

преди 8 години

An govori govori i nakraia nishto ne kaza

23

Ан

преди 8 години

Джихадът е сложно понятие и част от него е невъоръженото насилствено преселване на огромни маси исламско население в перспектива - на територията на Европа. Недомислията в законодателството и политиката на ЕС доведоха до проявявянето на още една слабост, хитро използвана от Ислама. Тя се състои в това, че ЕС на практика се е отказал от суверенитета върху територията си, давайки право на всеки индивид или маса от хора/какъвто е случаят сега/ да прониква и да се заселва в страните от Съюза.

22

Вейдър

преди 8 години

От днес официално обявявам новия псевдоним на мигранти-"пясъчни хора" Едно защото идват от пустинята и второ защото са ***, послужили за прототип на Джордж Лукас при създаването на образа на едноименните персонажи от "Междузвездни войни" Същия манталитет, поведение, хигиена, култура, бит, традиции и религия. Пълно сходство Забраняват се всякакви други обръщения като кафяви, тарамбуки, арабели и т.н. Само ПЯСЪЧНИ ХОРА!

21

ми нормално е

преди 8 години

Баща ми,Бог да го прости,беше бивш интербригадист от Испания!Той ми е разказвал какви извратеняци и откачалки е имало в интербригадите!За тях всяка кауза е оправдание и повод,нищо повече!

20

до 37

преди 8 години

Ами защото действат ТУК и СЕГА,бъдещето не ги интересува изобщо!

19

istinata

преди 8 години

Da taka e no problema e che normalnite mislmani mulchalivo gi podkrepiat.tva e problema

18

Анонимен

преди 8 години

Статията за джихадисти, българинът пак се дели на *** и *** :) Просто плееемееее, тия *** няма нужда да влизат в България, ние сами ще се избием скоро като гледам какви сме делчовци.