16

Анонимен

преди 8 години

Защо не се спазва БЪЛГАРСКИЯТ ЗАКОН и всички нелегални имигранти да се връщат обратно,както повелява той?!!! БЪЛГАРИЯ суверенна държава ли е?

15

Анонимен

преди 8 години

няма , кой да ги провери , защо ,ами защото нашите управници вземаха паричка и то зелена да ги задържат на територия българска

14

Анонимен

преди 8 години

АХААА, ПАРИЧНИЯ ФОНД СЕ ПАВЯТ НА ПАТРИОТИ. КОЙ ИМ ВЯРВА ВЕЧЕ НА ТИЯ СМЕШНИЦИ?

13

Анонимен

преди 8 години

Алармирали ? Кой ?Бойко Борисов не знае ли , че в България има ислямисти , а сега ги приемат още повече . От Европа като ги проучат , ще ни ги натресат на нас !И за какво Бойко обяснява , че зависело от великите сили да се разберат , ЕС, САЩ . България на великите сили ли е ?Никакви мерки не се вземат, защото са подписали споразумения ( не изгодни за страната ни !)

12

Ф.С.В

преди 8 години

Патриотичен фронт алармира, че у нас се развива кампания в подкрепа на Ислямска държава.-- Така драги форумци (светила на форуми и чатове ) Бихте ли ми казали - какво значи -"АЛАРМИРА"???? Партия която е в властта - не може да АЛАРМИРА" - ТЯ трябва да НАЛАГА- мнението си и подозренията си - Докога Патриоти и всякаква *** - ще се правят на ОПОЗИЦИЯ - когато самите те са с ГЕРБ и във ВЛАСТТА ? - Знам че между вас (форумците) има и доста интелигентни хора - мисля че ме разбрахте,,,,

11

Анонимен

преди 8 години

Ислямистки лозунги в Пловдив и Ихтиман !Ми те ще дойдат да пишат и по стените на Народното Събрание ! И при Бойко Борисов !Лъжат ни че всичко било наред в България ! Това е целта на САЩ - ислямисти се обучават в България !

10

Анонимен

преди 8 години

Правят ни на ***...Кой знае какви споразумения са подписвали, къде мислите, се обучават бойците срещу "диктаторА" Асад? Къде се обучиха на военно дело "бойците" на ИДИЛ??? КОЙ НАПРАВЛЯВА И НАСОЧВА "НЕЛЕГАЛННИЯ" ПОТОК ОТ "БЕЖАНЦИ"!?? Кой има сметка от слаба и ислямизирана Европа, разтърсвана от кризи? Шериатските държави дават парите за масираното инфилтриране на мюсюлмани от Азия и Африка под благосклонният поглед и с подкрепата на янките. А ние трябва да се чувстваме ВИНОВНИ!!!

9

Анонимен

преди 8 години

Я си спомнете колко и откога са били разкрити само при нас някакви си школи и сбирки мусулмански,ако не греша в Пазарджик, Родопи сьщо,,,та сега се чудим откьде ни е дошло и кой ги подкрепя,,, 100% не са христиани,,,

8

Анонимен

преди 8 години

Преведете надписа на знамето !Аз не знам арабски и не е задължителен в БГ все още !Ако си сложи пиратско знаме може ли?Имота си е негов !!!

7

Анонимен

преди 8 години

vobsche da ni vi dreme usa sche vi spasi xa..................xa nali ste v nato niama li niakoi material protiv RUSIA IZDIKTUVAN OT AMERIKANSKOTO POSOLSTVO XA::::::::::::::XA

6

Анонимен

преди 8 години

Със своето действие и бездействие САЩ създадоха ИДИЛ

5

Анонимен

преди 8 години

Руслямската държава създаде ИД, за да руслямизира Европа.

4

Членска карта №7

преди 8 години

МВРО-ту ги разбира тези работи... Еле пък Джамбазки!

3

Анонимен

преди 8 години

До 1Изобщо не е смешно, а е доста трагично и е опасно, нали има камери ,да тьрсят техи ***

2

Анонимен

преди 8 години

Значи ако видя някъде такова знаме, първата ми работа е да сигнализирам за проблема на ВМРО.Пък ако преценя може и на полицията да кажа. ;-)Абе да няма скоро избори?

1

Глупавата Бъчварова

преди 8 години

Да се сложат 4 камери и да се раздадат нови бланки на хората