22

Сър Пичук

преди 8 години

До дедовияДедов, а дано тогава и твоята половинка да се разкърши в чужда постеля в най скоро време. И да ти тръшне в ръцете чужда кръв да дундуркаш. Пък тогава да те видим какава песен ще запееш.

21

дедовия

преди 8 години

Такива като мъжа и много бързо сдават багажа при вида на истинско оръжие. А когато то задейства, вече е късно за тях.

20

ШибиРиби

преди 8 години

Клетата, в любовта самотница остана. Дано някой филм да снима за нея песен да напише, да реват та да са късат бабите в квартала.

19

само питам

преди 8 години

До тоалетната може ли да ходи когато поиска!?

18

хамалин

преди 8 години

А тази на снимката е била хубава миналия век!-----------------------------------Не минали век - миналия живот.

17

Анонимен

преди 8 години

за *** не ми се чете.

16

Анонимен

преди 8 години

По-голяма глупост скоро не е публикувана, то по-зле от труските сериали.Я малко се стегнете и напишете нещо смислено и най-вече вярно!!!А тази на снимката е била хубава миналия век!

15

Анонимен

преди 8 години

Свободата на жените, освен ако нямат професия, която да им осигурява повече от 3000 лв на месец, представлява търкаляне по чужди легла и пълен упадък и скапване, обоклучване във всяко отношение още преди 40.

14

За идиотизма

преди 8 години

Дрън дрън! Елан Колева номер 2! Съдът и наредил ?! Вие луди ли сте бе... Толкова е плоско сашита тая глупост,че многа да повърна... Нали е супер адвокат при бай Батков... Не може да прекрати брака си даже, пак нямам думи... креватна адвокатка.

13

Pimp C

преди 8 години

Не мога да повярвам колко очевидно поръчкова статия четем , едва ли не горката тя че е златотърсачка , юрист не при кого да е , брак по сметк а, дете от друг И НАКРАЯ ГОРКАТА ИСКА СВОБОДА.....малеееее

12

Анонимен

преди 8 години

Авторът да се насочи към писането на на сценарии за сапунени сериали, що за нелепици и глупости ? Арести от съпруга, нямала свобода, щели да й отнемат детето, ай стига, бе...Тея вашите читатели за *** ли ги взимате (пък може и да са, де да знам). Само Освалдо Риос липсва в тая исория.

11

Анонимен

преди 8 години

Дрън - дрън ! Ние да не сме Иран или Афганистан. Та , нещо друго от НЕПОТВЪРДЕНИТЕ СЛУХОВЕ или си драскаме ей така !!

10

Вуте

преди 8 години

Била е убавица тая, ама през 99-та.

9

жожо

преди 8 години

само така! бой и е--н за тия миски

8

Анонимен

преди 8 години

Детето било от друг мъж, ама съпругът я осъдил и го взел, а тя плаща издръжка, макар че живеят в един и същи апартамент. Направо сценарий за турски сериал.

7

до автора

преди 8 години

Стига с тия грозни жълтури бе Александре! Доказвал си, че можеш да пишеш и имш доста интересни публикации. Поне ти се дистанцирай от пошлите и злонамерени ровичкания в личния живот на хората!

6

Анонимен

преди 8 години

"Сърби, боли, драго ми е" - новото умопокъртително шоу.

5

Анонимен

преди 8 години

т.е тази са я разпорили, направили и дете докато оше е женена, излъгала е съпруга си, че детето е негово, а сега трябва да я съжаляваме, че съда я е определил като морално проладнала и е присъдил детето да остане при баща си? Къде е гледната точка на другата страна? Ако има заплахи или тормоз - има си съд да го докаже.

4

Анонимен

преди 8 години

Леле-мале, ми тя въобще е много далеч от клишетата на родното мутро-чалгарско битие. Мис, бизнесдама, развод, "отвличане" от съпруг, дете от друг, изневяра, нова любов и желания за нови пътища в живота. Не, не, не, тази дама направо е като от Наследството на Гулденбургови.

3

Анонимен

преди 8 години

Така се действа с разскачалите се женици. Всяки друг начин на действие ви излиза през носовете и.... джобовете.