18

Анонимен

преди 8 години

Тези катили заслужават неутронни бомби!

17

ВАНДАЛИ

преди 8 години

ГОЛЯМ ЗОР ЩЕ ВИДЯТ С ПИРАМИДИТЕ В ЕГИПЕТ АКО И ДО ТАМ СТИГНАТ!!!

16

Одисей 1

преди 8 години

20 Коста колко страни познаваш с развитие като това на Щатите за има няма 150-200 години / за твое сведение Харвърд е по стар от Ломоносов / , колко страни са построили колкото Щатите , ще се учудиш някой ден ако разбереш колко индианци са избити в така наречените индиански войни , нали знаеш че Холивуд има навика да преувелчава , хиляди пъти повече индианци умират от болестите докарани от белият човек с колонизацията на Америка , просто не са имали нашата имунна система , а за пилигримите нямам

15

Одисей 1

преди 8 години

Така те показват безсилието си , само слаб и страхлив човек може да посяга на беззащитни , камо ли предмети .Скоро ще бъдат само срамна история за човечеството тези от ИД , досадна грешка на Цивилизацията

14

Коста

преди 8 години

И що пък да не си взривява тук-там,да си режат глави на неверници-мигар на някой му пука за история и традиции,пък и за хората.Щом стожер на т.нар.нов световен ред и демокрация е държава с има-няма 150-200 год.история,избили почти цялото местно население и чийто "пионери" при създаването са отрепките на британското общество,какво др.да очакваш от приятелската им ИД.

13

П.Петров

преди 8 години

До 15(до 7)"62.Онези, които вярват, и юдеите, и християните, и сабеите, онези [от тях] коитовярват в Аллах и в Сетния ден, и вършат праведни дела, имат наградата си при свояГоспод и не ще има страх за тях, и не ще скърбят."Неверници според Мохамед са невярващите в Бог и Сетния ден и почитащите идоли.А критиките му към християнската и еврейската догма са съвсем основателни, защото нищо не трябва да се поставя над или наравно с Бог!

12

До № 17

преди 8 години

Казал го е Карл Маркс... И други неща, които е казал са верни, но не само в ИС са прости и заблудени. За всичко останало, което си написал също съм съгласна.

11

1

преди 8 години

"Религията е опиум за народите", не помня кой го беше казал, но е вярно. Не мога да повярвам, че човек може да е толкова *** и заблуден, че да разруши нещо оцеляло с векове. Нямам думи! Обама да им бере греха на разрушенията, с тъпите войни за петрол създаде хаос в Европа.

10

до № 7

преди 8 години

Втора сура, абзац 191:"И ги убивайте (неверниците) там, където ги сварите, и ги прогонете от там, от където и те ви прогониха. Да заблуждаваш е по- тежко ,от колкото да убиваш."193: "И се сражавайте с тях (неверниците), докато има заблуда и религията ще е на Аллах"

9

Анонимен

преди 8 години

Tiq s ybiistva i razruha li shte gradqt darjava?

8

Джон Маккейн

преди 8 години

Тези кули са пожертвани в името на Демокрацията. Важното е режимът на Башар Асад да бъде свален и ИДИЛ да демократизират Сирия и цяла Европа.

7

Анонимен

преди 8 години

А вие продължавайте да им показвате солидарност и да ги приемате с отворени обятия. Исляма е такава религия - на разрушението. Въпрос на време е Европа да пламне. Ислямското нашествие вече започна - в медийте го наричат "бежанска вълна".

6

Стар комунист

преди 8 години

И те ли се мъчиха една седмица като нашите *** кога взривяваха мавзолея, или успяха от раз?

5

@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

Заслужават ли хората живот?! Има проблясъци, тук там нещо читаво се опитва да съгради , да се усъвършенства тялом и духом, но като цяло, картинката е злокобна... Властват парите, а зад тях се крие алчност, лицемерие, подлост, завист.... Качества, които единствено рушат.... Рушат човека , до като той сам не се разруши и похаби дадения му дар - живот....Тъжна и апокалиптична е картинката за в бъдеще, но все пак ще се надявам на чудо....

4

Анонимен

преди 8 години

До BURZUMЕвропейски маниери ли? Като тези, които приветстват заселването на същите тези диваци?

3

П.Петров

преди 8 години

"55.Зовете своя Господ със смирение и дори в уединение! Той не обичапрестъпващите.56.И не рушете по земята, след като е в порядък! И Го зовете със страх и копнеж!Милостта на Аллах е близо до добродетелните."" И не рушетепо земята, след като е в порядък! Това е най-доброто за вас, ако сте вярващи."

2

Кукувица

преди 8 години

Има едно решение за ИД, то се нарича ГИЛОТИНА.

1

Hiter

преди 8 години

Те като българите - у нас копаят за злато ,там за кеф разликата я няма.