12

Хуберт

преди 8 години

Някои ***, не могат да разберат, че Лили Иванова няма възраст. Тя е институция.

11

Ганка Касабова

преди 8 години

Бях на този концерт!Невероятно беше!Лили е велика като песните си!И млади и стари пеехме с нея през цялото време,танцувахме!Искрено,от сърце.Залата кипеше и вреше през цялото време.Кой го е правил това!!!?Браво Лили,неповторима си!Обичаме те! А комплексарите които хулят-тях няма да коментираме нали?

10

шони

преди 8 години

А на тези които се присмиват на годините, ще кажа едно - много бързо и неусетно се стига тази възраст но, няма връщане назад. Какво си мислите че, винаги ще сте на двадесет?!!!

9

шони

преди 8 години

Преди малко писах в един друг сайт- ''Хора опомнете се, ако не можете да напишете нещо хубаво, то поне замълчете!''. Сега и тук чета какви ли не вулгарни мнения. Но нека се замислим - на колко ли души споменати Вашите имена ще говорят нещо, а името ЛИЛИ ИВАНОВА се знае от всеки - независимо какво чувство пробужда. Нека всеки от нас направи и постигне това което е постигнала тази жена и тогава ще имаме правото да изказваме мнения. Поклон пред творчеството на Лили !!!

8

авс

преди 8 години

До АнонименАнтичният театър в Пловдив побира толкова зрители. Лили Иванова не би могла да избере по-достойна сцена, за да демонстрира за пореден път огромния си талант и страхотния си глас.А посмешищата от Пайнер събират само себепоподобни. Много жалко, че са голям брой.

7

Анонимен

преди 8 години

3 500, стига, бе! Че тия посмешища от Пайнер събират повече! За световните звезди да не говорим.

6

Анонимен

преди 8 години

"Над 3500..." от които 90% и бяха набори, а останалите 10% бяха студенти по археология!

5

Анонимен

преди 8 години

"...Лили Иванова в Античния театър"===Колко иронично...

4

diavolcheto

преди 8 години

Не уважаваме, не обичаме, не признаваме талантите си, пишем глупости по техен адрес, повече се интересуваме от личния им живот ( който също плюем ), от годините им............, а не от огромното им можене, от прекрасната музика, от великолепните текстове, от пълното себераздаване на сцената, от красотата и магията на глас и присъствие на сцената....Ех, Лили, бяс ме обхваща, когато чета низости, писани за теб!Но по-важното е, че сърцето и душата ми пеят с теб, когато те видя и чуя на сцената?

3

Анонимен

преди 8 години

Тази няма и една песен предназначена за тинейджъри, Всичките и песни са наложени от държавата по време на социализма.

2

ей

преди 8 години

Ако я направим президент България ще е песен.НЕПОВТОРИМА

1

Анонимен

преди 8 години

Въпреки всички шеги и закачки "баба" Лили е пример за професионализъм и страхотен, уникален глас.