100

Жорж

преди 8 години

Написаното по-горе тежи с пълна сила от години. Да не посещаваш мачовете , които администрираш , е достатъчен знак , ЧЕ НЕ СИ ЗА ТАМ, КЪДЕТО С ОЙДУРМИ мИХАЙЛОВ ЩЕ ИЛЯДИ НАЧЕЛО НА ФУТБОЛЕН СЪЮЗ ОТ 50-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК. Оставка , в случая не може да се случи , Държавата не се меси, но МОЖЕ ДА РАЗВИВА ТОЗИ СПОРТ В УЧИЛИЩАТА, ВКЛЮЧВАЙКИ ГО В УЧЕБНАТА ПРОГРАМА. ДА ,АМА НЕ.

99

Анонимен

преди 8 години

Абе приятели , кокал как се оставя , , , , , кое куче пуска кокала , дори уядено да е , , , , така е и с проскубания пес Боби !

98

gost

преди 8 години

интересно мие следното така и така сме загубили ако сам на тоя поне за имижд да пусне млади футболисти от родния ни футбол интересно мие тая родна А група за какво след като има 10 отбора и от тия 10 има двама трима то се видя от тия бездария наванка никои не милеее по добре да пуснат футболисти като делев поне тия играят докато на тия барабар с попа и божинов ван тартеи

97

Контратеза !!!

преди 8 години

Тоя клоун до Мишел го помня от Световното 94-та бре!Тая пародия на вратар първо нигерийците го разкриха,а накрая за едно полувреме само(!!!)шведите го разобличиха бре!Съпровождан от нечовешки късмет тоя *** бе нацелен от двама кьорави мексиканци при дузпите бре!За цяло Световно това *** няма едно спасяване с плонж бре!Но взе,че се появи мегагения Роби Баджо и го направи разноглед бре!Вън от Изпълкома бре мошенико!Ти многократно надмина по корупция ЧЕРВЕНИЯ МЕГАБОКЛУК батката Славка бре!!!

96

bolbov

преди 8 години

Златното поколение футболисти скъпи другарки и другари беше замислено и създадено след решение на ЦК на БКП.Символича беше ситуацията след посещението на първия дървократично избран Президент ЖЖ на стадиона и нашите загубиха.След тази скапана дървокрация инкасираме само отрицателни резултати.

95

Анонимен

преди 8 години

Фидел Кастро стоя ....стоя,пък се махна САМ !!!!!Toзи махане -няма!!!

94

байуй

преди 8 години

Перука, не пускай кокала и не ги слушай балъците! Върти си далаверките и да не ти пука за микимаусите дето реват. Ще им мине какво винаги... Келипира е най-важен другото е вятър!

93

Анонимен

преди 8 години

BOBI E ZA ZATVORA S KONFISKAZIA 100% NA IMUSHTESTVOTO MU.

92

аналнологичен слючаи

преди 8 години

Който и да е на мястото на тоя , се че е таа, щото проблема не в тоя или оня, проблема е избушената държава и тъпио народ дето си въобразява че знае сишко. Нема пари, нема публика, нема футбол, нема нищооо ... Това е пулужиниито другарки, и минуси да слагате, па че е същото!

91

ШибиРиби

преди 8 години

Дръж са Боби с теб е народа... дай сега малко денс така с чупки в кръста.

90

Анонимен

преди 8 години

В тая даржава каквито и футболисти и да има докато тия са на влас няма да има футбол и роналдо и меси да дойдат пак няма нищо да стане . Айде са пускайте преслава че на перуката му се играе

89

Анонимен

преди 8 години

Цените на билетите са си напълно нормални за Националния балет.А Боби - него бате Бойко ще го оноди ;)

88

Анонимен

преди 8 години

НЕ съм фен на футбола в България и не съм наясно с йерархичната структура на организациите отговорни за футбола, но колко световни и европейски трябва да пропуснем, за да се разбере най-накрая, че трябва да има промени на организационно ниво в българския футбол. Този Боби Михайлов го гледаме вече от много години и през тези години не сме имали нито един повод за гордост в българския футбол. Това да не е папата че да стои тамдокато умре?! Трябва нов човек, който да смени тактиката и играчите ни!

87

ж.стоев

преди 8 години

БГ футбола е отражение на така наречената /държава/БГ-помия безхаберие и некадърност

86

Анонимен

преди 8 години

Все по-зле ще става с този нахалник и синчето му което ни закопа няколко пъти. Но Старата перука си го уреди и му осигури живота. Малката, че не става, го знае всеки. Какво направиха за развитието на Детско-юношеският футбол за да има наши футболисти а не да се наемат всякакви чужденци които се интересуват само от парите. Така без масов футбол ще имаме такива набедени футболисти като Попов, надут балон и ***. Кои се подлъгаха да гледат нашите чалгари не знам но си беше минавка.

85

Кон

преди 8 години

В статията няма факти, които да сочат, че е манипулация в угода на скрит кандидат за длъжността на Боби. Все ще се намери някой да оклевети добре написана статия.

84

vesko02

преди 8 години

Кръга е омагьосан,клубовете нямат пари да издържатБФС,БФС няма пари ,но няма и акъл

83

Петров

преди 8 години

Чудя се за каква работа взема заплата този бърборко!Къде е детско-юношеския футбол?Ами женски има ли изобщо при положение,че има световни първенства за жени!Мъжкия го видяхме на какво дередже е!И с най-голямото си нахалство ще пита защо му се иска оставката!Ами кой трябва да ръководи и организира горните категории!Светия Синод ли?

82

от 107

преди 8 години

Българският футбол напълно си заслужава съдбата и момчетата от сегашния национален отбор са по-скоро жертви, които трябва да съжаляваме, а не да критикуваме. Те така са научени...

81

Анонимен

преди 8 години

Проблемът не е в поколението "веднъж на 100 години", а в работата на футболния съюз след това. Ако говорим за малки държави-как се разви Хърватия след тяхното златно поколение и как се развихме ние?Как се развиват чуждестранните треньори и как нашите? Та те 99% не говорят английски и не ходят по семинари, където дори Анчелоти си записва като прилежна ученичка. И разбира се разбитите школи, откъдето не излизат таланти, които да мечтаят за големия футбол, а демотивирани футболисти без елементарни теоритични познания за играта, които говорят само за шуробаджанащината.Българският футбол напълно си