51

ЗА СМЕХ И ПЛАЧ

преди 8 години

Цялата самотоха беше организирана от Турското правителство ,което организирано ги достави в района на гръцките острови,снабди ги с лодки и те пристигнаха в Гърция.Целта ясно беше формулирана от Мин. председателя на Турция: Наказание за това че не приемат Турция в Е.С.Гърците организирано с рейсове ги докараха бързо на Македонската граница-наказание на Меркел за ограниченията и изискванията по помощта за Гърция.А Е.С. останаха и продължават да стоят като ненормални пред агресивната тълпа .

50

DS

преди 8 години

До Луд с Мотика..плана е добър,има недостатък..за стрелба да се предвиди не калашников,..нема стигне джипането..тука требе 12.5 може нещо 14 мм.. може 22.. тамън по 3,4 *** с един . Тия еврогейове обезумяха..тези забравиха как са извоювали армиите независимостта на държавите..Това си е своего рода преврат..те те превземат ти мигаш като мадама..това е крайна фаза на гейството. Резултата е ясен..техните 500 години предстоят.

49

Анонимен

преди 8 години

Сирийците са във войнаКакво им е обаче на сенегалците- канибалците, та и гях подгониха към дашната Меркел

48

Дю ЮАР

преди 8 години

Що получаваш толкова минуси? Навсякъде в пъти повече от плюсовете. Май проблемът е в твоя телевизор.

47

GENERAL GADORIAN

преди 8 години

Хаха. Някой тука каза да гледаме Турция как не била изостанала. Ама тя не е нито африканска, нито арабска държава. Бачкат като луди и това дава резултати. А Европа мързела и инфантилността ще я загробят.

46

Анонимен

преди 8 години

Ми да я заливат аз отдавна сьм офейкал от там дреме ми

45

от ЮАР

преди 8 години

До Луд с МотикаСамо пълни *** могат да изкажат подобно мнение! Не си морете малкото мозъче с проблеми, чиято сложност не е по силите дори на хора с над средна интелигентност. Има кой да мисли. Европа се гради от велики умове, а не от ***.

44

11

преди 8 години

Сега се изписва с големи букви "алчни мигранти", а ЕС и САЩ изкупуват петрола на " Ислямска държава за стотинки "- финансират ги :) . Въобще толкова жалки алчни и малки хора сме всички ние.Да мразиш по презумция. Кой продава уръжия на ИД, боеприпаси. Мега структури като ЕС и САЩ с повече от 5 милиона редовна армия и всичката техника на света с ядрено уръжие и т.н не могат да се справят с 500 хил. души армия.Истината прозира - "жалки сме " и аз съм част от това.

43

Гошу

преди 8 години

По-важният въпрос в случая е защо тези мигранти до един се натискат да ходят в "загниващата, еврогейска и ***" Европа, а НИТО ЕДИН, поне един от кумова срама не избяга в православният рай на другаря ***? Смятам, че отговора ясен дори и на най-върлите и платени путлераски ***

42

11

преди 8 години

Защо тези емигранти не са заливали Европа преди 5 годнини???Защо го правят по толкова рискован за живота начин???Защо бягат към Германия а не към България или Румъния???Арабските държави не са чак толкова изостанали колкото си мислим - вижте съседна Турция.Тези хора дават луди пари за да избягат до Европа. Значи не са чак толкова бедни и за да се юрнат вкупом значи наистина положението "касапница".И не остават при нас защото ги бием унижаваме за да си тръгнат - решаваме проблема по нашенск

41

Анонимен

преди 8 години

га им пихте петрола - не ривахте, а са ривети?

40

Анонимен

преди 8 години

Браво на мигрантите много добре правят машала

39

Анонимен

преди 8 години

Така и се пада на Европа щом слушат чичо Сам

38

до 54 товарищ

преди 8 години

Като ви чета коментара и вие сте се понаквасил

37

Анонимен

преди 8 години

Нищо не разбирам и няма логика. Много от тях идват от всъщност богати страни. Живот в претъпкано общежитие в Германия със 143 евро джобни на месец и пълна несигурност едва ли може да ги поблазнят. Освен това имат достъп до интернет и знаят за опасностите за живота им и адът по гарите в момента. Обикновени икономически мигранти едва ли биха тръгнали точно сега и по такъв начин. Миграцията от тези страни и преди беше възможна.

36

КПСС

преди 8 години

Ето трябваше ПРАВДА да цитирате

35

Анонимен

преди 8 години

До аоСмешник, това е най-смешното в русофилите, че никога не са ходили в Русия или са прочели един руски автор (повечето руски класици са опозиционери между другото - Пушкин, Лермонтов, Толстой...). Ако отидеш в Москва, в маршрутката няма да чуеш руска реч докато стигнеш до центъра. Половин Туркменистан, Узбекистан, Казахстан е там... от мюсюлманите щял да бяга в Русия, ***....

34

Анонимен

преди 8 години

Хаха, някъф щял да бяга към Русия. Те са 30 години зад нас така както ние сме 20 години зад Германия. Не съм чул нито един българин да е хукнал натам...

33

ао

преди 8 години

Скоро ние ще бягаме към Русия, помнете ми думата. Няма как да живеем в хармония с мюмюлманите, при тях всичко е различно и неприемливо поне за мен.

32

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЗащо бягат от Либия където вече е демокрация а не диктатура на Кадафи