12

Д. Казанджиева

преди 8 години

Ралица е в неравностойно положение с всички на които родителите им плащат образованието и след това използват връзките си за да се реализират децата им. Такива хора за Ралица е нямало. Всички знаем че в България така се случват нещата. Но в чужбина се оценява таланта а не това кой стои зад теб. За това за мен това е изключително голямо постижение и пример за всички българи да постигат нещата сами а не да избират лесната страна на живота, защото това не е истински градивно за личноста.

11

Д. Семова

преди 8 години

Крайно време беше, да се публикуват статии, за хора, които заслужават това! Аз познавам художничката и авторката на статията! Браво, Рали! Браво, Петя! :)))))

10

м.михайлова

преди 8 години

Вместо да се гордеем с постиженията на наши сънародници, ние гледаме да ги оплюем...Това е характерна вече българска черта...Ние не можем да се гордеем. Оперирани сме от това за жалост.Познавам авторката и се гордея с нея не само защото я познавам, а защото рискува много, губи много плати скъпа цена... Но си е струвало.Браво Рали!!!

9

Анонимен

преди 8 години

''IL PENDIO'', който се случва за 47-и път=AK-47

8

Анонимен

преди 8 години

Само не разбрах защо емигрантката е изрусена и защо носи автомат.

7

Анонимен

преди 8 години

Тук ни се вменява, че сме ЧУДОВИЩА, че не ги искаме в нашите страни.Драги журналисти и манипулатори , чудовищата са тези които отидоха и им разбиха домовете, а не тези които сега не ги искат в домовете си. Има разлика, нали?

6

Анонимен

преди 8 години

Не знам дали има надежда за нас, щом и от положителната новина ще пишем злобно - българче е спечелило награда, това е важно, иначе всички сигурно сте най-добрите в професията си, че можете така да говорите за другите. Какво постигнахте вие миналата седмица?

5

Анонимен

преди 8 години

До кога ще ни занимавате с глупости бе?!

4

до 4

преди 8 години

Братчет, що не минеш през личния лекар за направление.

3

жури

преди 8 години

Бе, може да не е чак толкова талантлива, но творбата е политически коректна.

2

madamkrasi

преди 8 години

Днес минах през центъра на Атина по работа. Видях ги налягали в жегата мигрантите в едно паркче и в главата ми само снимката от вчера с детето. На врьщане беше дошьл един автобус да ги вземе и те вьрвяха кьм него безмьлвни, един след друг, изтощени,посьрнали с малки деца,а един баща на рьце носеше видимо парализирано дете. Гледката е покьртителна! Като ме погледнаха просто очите им бяха празни. Едно е да говориш,друго да ги видиш и усетиш. Жестока работа!

1

Анонимен

преди 8 години

Жестока история. Нито така, нито така. Питата мечтана от много, но малка за всички. Ни да ги оставиш гладни, ни да я поделиш и ти да гладуваш. А виновния зад океана...