9

Анонимен

преди 8 години

Това е правено преди 60 години ... то хора прави и здрави имат проблеми само акто ходят по счупените ни улици , онкоболни са без лекарства , какво остава за инвалиди ... важното е лимозини да има ,ибрикчията Сидеров да ходи на Варадеро, да се бие по самолети , вили ..и т.н. и т.н. ама както е казал поета "ще теглиш българино , защото явно можеш да теглиш много" нали сме платени студенти , червени , сини ,зелени и сме гуша за гуша , а свинете царуват !

8

Анонимен

преди 8 години

90%SA FALSHIVI INVALIDI--DA UMIRAT.

7

Анонимен

преди 8 години

KOI E KRIV DA NE E GIV.

6

Хъммм до 7

преди 8 години

ами то БГ започна да се чисти от пришълците , като начало от придошлите от незнам си къде булгари , после от славяни , тракиици , дориици , .... и последния да цъкне лампата

5

Сп???нс

преди 8 години

никой не може и не трябва да кара работодателите да наемат работници ,които не желаят --- трябва да се поощряват , не да се принуждават . ти им отвори една "вратичка" ----- като цяло каква разлика има ако касиерката в хипермаркета е в инвалидна количка , тя и сегашната си седи на стола , не ми играе хоро докато и плащам .

4

Румен

преди 8 години

Емигрантите са виновни за сичко. България требе да се изчисти от емигрантите за да се оправиме.

3

Анонимен

преди 8 години

Ми ок като цял живот ви се бутат инвалидни колички-правете го.Никой не ви е спрял.

2

Валентин

преди 8 години

"В България всеки, който е различен ,бива третиран отвратително."Освен ако не си нелегален имигрант. Тогава ти се полагат платени от работещите Българи подслон, храна, дневни, джамии и т.н. От теб се иска само да можеш да хленчиш, да викаш че полицията те бие, и да се снимаш с невръстни запартъчета.

1

Анонимен

преди 8 години

Това е правено преди 60 години ... то хора прави и здрави имат проблеми само акто ходят по счупените ни улици , онкоболни са без лекарства , какво остава за инвалиди ... важното е лимозини да има , мутрата от Банкя да ходи да гледа своите тигри с хеликоптер , самолети , вили ..и т.н. и т.н. ама както е казал поета "ще теглиш българино , защото явно можеш да теглиш много" нали сме платени студенти , червени , сини ,зелени и сме гуша за гуша , а свинете царуват !