9

Анонимен

преди 8 години

Ние самите знаем най-добре каква оценка да си дадем - останалите не знаят цялата истина...Най-вярно отражение показва огледалото.

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 6Хахах, много правилно! И това е още една причина всеки да се депресира и да се подценява - мислейки другите за по-добри... Освен, разбира се, глупавите хора, те гледат само себе си и те са си единствената ценност в живота, така че не се и замислят дали другите са по-добри.. И това е причината в света глупостта да надделява - просто свестните се отказват заради илюзията си, че не са достатъчно добри...

7

Анонимен

преди 8 години

Унищожаване на студена бира - 10Лежене на диванчето в хола - 10Компютърни игри - 10Успешен съм отвсякъде

6

Анонимен

преди 8 години

Хаха ти много му писа на Боко бе. Чак 0. Аз -10 не мога да му напиша специално на него, а сбора на оценката на цялото му правителство ще е силно отрицателна хаха

5

Анонимен

преди 8 години

Изводът на изследването е само едно тълкуване. Друго тълкуване е че близките ни незнаят колко нещастни и незадоволени се чувстваме.

4

Анонимен

преди 8 години

Да, обаче кой може да каже коя оценка е по-адекватна? А и има една приказка: На комшията кокошката ***. Или на комшията тревата е по-зелена.Отстрани всеки изглежда като по-успешен, отколкото е всъщност. Ама какво става в душата на човека, само той си знае - какви цели има, какви амбиции и мечти.

3

Соц

преди 8 години

До онбашиятаДоста си *** щом Жан Виденов намесваш. Аз на твоя Бойко и 0 не мога да му пиша.

2

онбашията

преди 8 години

а шефовете/клиентите им участват ли в анкетата? щото си представям какво ще каже майката на жан виденов ако я питат "сина ви успешен ли е"

1

Чекист

преди 8 години

Тоя номер го направете с Боко и народа... :))