9

Анонимен

преди 8 години

До Anon 7По конституция си "НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО". А сега кажи колко от престъпленията са разкрити, колко от тях са стигнали до съд и колко от последните са завършили с осъдителна присъда? Излиза, че за полицаи се наемта най-некадърните, най-глупавите, най-мързеливите и в същото време едни от най-алчните хора. Пита се за какво ни е МВР или защо полицаите получават по-висока заплата от минималната?

8

Язе да вА попитам

преди 8 години

Имам идин "вАпрос" не въпрос, а вАпрос:- Камерите доказателствено средство ли са в съда?И ще си отговоря сам:-НЕ!Нямам повече "вАпроси", само се чудя за чий член (от НК :) ) са ни нужни тогава?А в същото време тези на КАТ са ???Има нещо много сбъркано в държавата ви.

7

Анонимен

преди 8 години

От всеки 100 престъпления извършени в България, на МВР се съобщава за може би по-малко от 5% от тях. Хората отдавна се увериха, че няма смисъл да имат работа с МВР - само губят време, а МВР после нищо не прави. От тези под 5% съобщени на МВР престъпления, МВР разкрива кои са престъпниците може би при 1 на 100 или по-малко. От тези 1 на 100 МВР успява да предостави на съда годни доказателства при много малък процент от разкритите престъпници, т.е. в повечето случаи съдът не може да ги осъди.

6

До 7 Anon

преди 8 години

Така де, проблемът за полицията е съда, а за съда е полицията, която не си върши работата и не предоставя на съда достатъчно доказателства.Това освен за заблуда на хората, за нищо друго не става. МВР изобщо не стига до престъпниците при повече от 99% от престъпленията, а от тези под 1%, при които стига до престъпниците, в повечето случаи МВР не успява да намери доказателства като за пред съд.

5

Anon

преди 8 години

Полицията ни разкрива много престъпления- особено от по- сериозните. За нивото на другите държавни институции всъщност колкото и невероятно да звучи полицията е доста ефективна. Проблема е че съдебната система е абсолютно неадекватна и с липсата си на воля да съди ефективно е$ава майката на пейзажа...

4

Анонимен

преди 8 години

Тази статистика МВР да си я завре, знаете къде. На практика МВР никога не разкрива престъпниците и освен да пази властимащата мафия от гнева народен, нищо друго не прави и трябва да се закрие.

3

Анонимен

преди 8 години

bandite sa hora sazdadeni ot darjavata oligarhiata kvo se jalvate .

2

Анонимен

преди 8 години

То на статистика всичко е хубаво, красиво и розово. А в действителност е жълто и кафяво (осрано демек)

1

онбашията

преди 8 години

софия е най-богатия град и с най-висока престъпност, толкова за толерастката мантра че бедността била виновна за престъпността