20

SS

преди 8 години

Основната цел на това хвалене е служителите на прокуратурата, МВР, ДАНС, НАП и агенцията "Митници" да лапнат едни тлъсти и още по-тлъсти бонуси за техните 'заслуги за това върхово постижение' ... Да не забравяме, че това се прави на всеки 3 месеца, т.е. през септември е времето за това. Следващото е преди Коледа - тогава ще е голямото им лапане. - Срамната система за раздаване на бонуси на държавните служители трябва да се премахне! Тя подло ощетява останалите всички нас - данъкоплатци !!

19

Анонимен

преди 8 години

А защо тогава все рИве,че нямало пари за болници,пенсии и т.нат .Или истината е друга-парите са от увеличените вноски в НОИ ,сиреч-пак смъкнати кожи от простия народ

18

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 23Какво да чета бе ***??Да прочета че си *** ли??Бедни сте щото сте прости!!Но няма как да го разберете защото сте ПРОСТИ!Айде бегай да пуснеш бюлетинката за Тиквун.

17

Анонимен

преди 8 години

Прочетете статията на Чавдар Найденов "Демографското топене"-златната мина на българския модел" и ще ви стане пределно ясно защо имаме и ще продължаваме да имаме толкова абсурдно ниски доходи! Крайно време е да се събудим и да престанем да вярваме на лъжи и обещания. След 26г. стига толкова!

16

Анонимен

преди 8 години

Контрабандата НИКОГА не е спирала и НИКОГА няма да спре.Проблема е че сега цялата контрабанда се отчита на Тиквун.А от бюджета пак Тиквун КРАДЕ през магистралките и другите обществени поръчки.

15

Анонимен

преди 8 години

МУ-ХА-ХАкакто и да ги събирам цифрите НИКАК не идват тези 2,4 милиарда лева в повече.А и ............. затова ли Горанов ще иска АКТУАЛИЗАЦИЯ на бюджета???Ей ЛЪЖЦИ, рано или късно ще ви бъде потърсена сметка за манипулациите!!!

14

Риба,

преди 8 години

ама цаца. Цаца, ама риба. Риба, ама цаца. И кво сега - кит ще го изкарат.

13

Анонимен

преди 8 години

2.3млд повече а за изборите едвам намери финансовия министър 60 мл на фона на 2.3млд повече приходи нещо не мога да разбера. Хайде Лека от Виена

12

Анонимен

преди 8 години

63 милиона лева неплатени данъци само от ОПГ начело със Стефан софиянски, огнян донев, венцислав стоянов николов и синът му адв. стоян николов!

11

Наредено

преди 8 години

Много наредена ми се струва тази статистика...като планирания излишък преди 2008.

10

до skatelite

преди 8 години

А по вашата логика в България властта си няма и на идея кой и с какво минава границата ли?Ако аз съм черноглед то поне гледам, виждам какво се случва, правя си изводи опитвам се и да мисля. Колко милиарда изчезнали в банки.... колко необезпечени кредити, колко държавни поръчки, колко фирми които не плащат и лев данък печалба, колко фирми точещи ДДС ... и ВИЕ си мислите, че това става без знанието на държавните власти ли ..... Не те дори им ПОМАГАТ къде с вратички в законите къде още по директно

9

skatelite

преди 8 години

До 9 По твоята логика - Не, няма да се намери такъв управник, защото колкото и да хванат ти пак ще мислиш че има още повече нехванато ... това е мизерията на черногледството - то никога не е водило до нещо добро.

8

4i4i

преди 8 години

нали трябват пари за приятелите строители на магистралипак добре, че поне 50% ще идат за нещо полезно! щото предните не правеха нищо

7

Анонимен

преди 8 години

От КТБ изчезнаха едни 10 милиарда лева и не е върнат и 1 лев досега.

6

Анонимен

преди 8 години

Просто се замислете, че това хванатото е на този който не е от нашите.... нашите си плащат чинно и тях си ги пускаме..... А колко ли е общата контрабанда щом сега са хванали това? Ще се намери ли управник на нашата територия който да накара службите да работят за това за което им се плаща?

5

Анонимен

преди 8 години

и 20млн за учителите... :D смех... нормално все пак трябва да има за крадене... тамън 300-400 млн за народу и останалите 2млрд за управляващите... все пак трябва да се дели по братски, а не поравно.

4

Я

преди 8 години

Къде са? Някой да е усетил повишени приходи? Защо не растат доходите? Защо не растат пенсиите? Защо не се изплащат държавни дългове?

3

Анонимен

преди 8 години

Vervaj ....

2

Анонимен

преди 8 години

И сега ще потънат в бюджета!

1

Анонимен

преди 8 години

Нещо глобите ми се струват много малки на фона на печалбата от престъпленията??