31

Vvvvv

преди 8 години

ДПС е единствената либерална политическа партия у нас. Властта в момента, наистина има слаба политика, но не срямо ромите, а като цяло. България се нуждае от правилна стратегия, и вземане на безпристрастни решения, които може да ни даде само ДПС.

30

SCHWARZ FREIHERR

преди 8 години

Г-н Местан много точно определя малките партийки около ГЕРБ - рекетьори. Просто този път хванаха цаката на Борисов, но да видим той до кога ще издържи тяхната наглост!

29

Цветанов

преди 8 години

Най-големият рекетьор е Бойко, така че се надявам скоро народа да го осъзнае и да го премахне от властта :)

28

Цигането

преди 8 години

Гордея се, че в България има толкова отговорна пария като ДПС.

27

Бай Иван

преди 8 години

САМО ДПС! ДО ГРОБ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ!

26

ПАПАТА

преди 8 години

Крайно време е България да се отърве от ПФ и подобни не системни партии, които само вредят и са пречка за развитието на страната!

25

Цветанка

преди 8 години

Не е важен Местан-Джамала,важни са тия които го доведоха на власт и го.... държат на власт!?...

24

коки

преди 8 години

Само нов Енимехмедов с истински пистолет ще те оправи теб, г-н Местан.За съжаление ние, които не сме от малцинствените групи, бавно и полека ставаме малцинство.Пътувал съм доста из България и смело мога да кажа, че българска реч се чува все по-рядко. Замислете се за районите: от Кърджали до Малко Търново, от Русе до Варна - там се говори на 95% на , а това е кажи-речи половин България. Има селища без един християнин.Жалко за майка България.

23

дедо Ташунко

преди 8 години

Местане, Местане - мазен ефенди! А ти какъв си Местане? Рекетьор в парламента! Само подлъгвате българските турци. които са иначе читави хора. ДПС е незаконна партия и крайно време е да бъде обявена вън от закона. Вън от парламента!!! Нали имаме "демокрация" вече? Какво" движение", за какви "права", за какви "свободи"?

22

Анонимен

преди 8 години

Старото правило отново се потвърждава.Щом Местан е против на прав път сме.Подкрепете патриотите!

21

Dinosaurus

преди 8 години

ДПС като цяло и Местан в часност изтрещяха откакто не са на власт. " Докле е мъничка змиятаелате, да се съберем !Със крак да и строшим главата,свободни да се наречем !"Спомнете си тази възрожденска песен !!!Тогава сме били по-малко роби от сега. Стига сме дремали...нека никога повече да не допуснем етническата незаконна партийка на власт, за да се гаври с нас!Този наглец Местан да ходи при Доган и двамата заедно - при Ердоган. Тук е България - не Турция, нито ***, нито даже Сирия!

20

ГОСТ

преди 8 години

Махай се от властта и проблема ти е решен.

19

А тъй!

преди 8 години

Ами като не искате, агент Павле, не участвайте в изборите!Наглец! Рекетьора вика НЕ на рекетьорите!? Ха ха ха!

18

Асеновец

преди 8 години

Това го иска и народа. Но за да е изчистена властта от рекетьори ДПС, ГЕРБ и РБ не трябва да участват в нея

17

I az

преди 8 години

И аз искам Незаконната ти според българската Конституция партия да изчезне, ама не! Не желая Турчеещи се Предатели да диктуват какво трябва и какво не в България! Като Не ти харесва,ПРАВ ТИ ПЪТ КЪМ АНАДОЛА,НО ТАМ СИ НИКОЙ, Б'*** ТАКЪВ!

16

1

преди 8 години

Къде в България е опозицията ?Чули ли сте скоро местан да Говори за Бойко Методиев Борисов - пожарникара ?На ДПС им пречат партиите които подкрепят кабинета защото заемет мястото им.Жалка картинка.

15

Анонимен

преди 8 години

"Местан иска изчистена от рекетьори и ретроградни примеси власт"ми да се разкара и работата е уредена!

14

Анонимен

преди 8 години

ПФ е голям трън в очите на ДС/ДПС.

13

Aeon

преди 8 години

Владимир Зидаров-Местан, ти и всички останали в тази осквернена сграда на НС, трябва да си тръгнете(да чукате камъни на кариерата) и всичко да почне начисто! За министерствата важи същото!

12

Цветанка

преди 8 години

След"преминаването"на властта от едни Простаци в ръцете на други Простаци през"историческата"1990г.образуваха само ибрикчийски и дупедавски партии....Има ли партии,има и борба за власт,корупция и предателства! За това - държава и управление без партии!!!