7

???

преди 8 години

Абе вие още ли сте живи?Онзи ден,като минах покрай "Позитано" 20,защо ми се стори,че на входната врата бяха разлепени некролозите на столетницата???

6

анонимен

преди 8 години

При БСП имаше работа за хората имаше заводи който работеха хората живееха някаси много по добре Сега е обратното на това сега няма работа няма работещи предприятия няма редовни заплати итн .Това докараха ГРБ хората да живеят зле в мизерии итн

5

eeha

преди 8 години

Миков, сипи! А ако нема, донеси!

4

Соц

преди 8 години

При БСП-то не беше хубаво, но имах работа, плащаше ми се редовно. Сега при тия от ГЕРБ е много по-зле. Нито работа, нито заплата. Местните избори няма да ми допринесат до работа и заплата, но ще сложа глас за БСПарите. Може да се пренаредят силите в парламента, кой знае.

3

Анонимен

преди 8 години

Този определя Босия за общество,егати и мърлявото и некъпано общесво!

2

коко

преди 8 години

Абе Миков с умсвения потенциал на вашата партия един магазин не можете да управлявате(ЦУМ на др.Гергов) тръгналите на народа акъл да давате.Разцепете най-после на чугунени комунисти и отявлени мафиоти и се закрийте.И не споменавайте БОГ.

1

Анонимен

преди 8 години

На преднитв избори другаря Станимишев обеща да открие 250 хил. работни местаВместо това откри само едно и сам седна на негоИнтересно на тези избори какво ли ще обещаят другарите