8

бастун

преди 8 години

налице етенденция, ситуацията е нормална,всичко е осрано, какво после? :

7

Анонимен

преди 8 години

За съжаление положението става доста напрегнато. Европейските политици от страх някой да не каже, че не постъпват хуманно ще си продадът и майките, и жените. Докога си мислят, че може да издържи една Европа финансово. Търпението на хората зопачва да се изчерпва и ще стане сташно.

6

Кукувица

преди 8 години

Това не са бедстващи, а целенасочена инвазия на мусюлмани в Европа. Става дума за завземането на Европа.Собствените си държави опустошиха и сега искат да опустошат Европа, също като ятата скакалци.

5

Анонимен

преди 8 години

Първият въпрос, който възниква у мен при тази ситуация е - кого си внасят САЩ в централноевропейската си колония - новите роби или новите надзиратели?ПП Не искам да звучи като антиутопия и дано съм много, ама много лош пророк, но немците изглежда в близко историческо бъдеще ще преведат българските народни песни за Три синджира роби, ще гледат с тъга на Изток и ще молят Бог да им прати на помощ Белия Цар-освободител.

4

Germany

преди 8 години

Масмедиите зомбират наивната публика, че бежанците са новите турци, че те, изстрадалите, ще са непретенциозните работници... В същото време обаче, тези бежанци от първия ден получават статут на привилегирована класа, преките помощи за бежанец в Германия са около три пъти по-високи от социалната пенсия, с непреките става около пет пъти повече и са малко над нивото на най-стандартната заплата за пълен работен ден. Първият въпрос, който възниква у мен при тази ситуация е - кого си внасят САЩ

3

Анонимен

преди 8 години

Докато имигрантите не видят с очите си как такива като тях биват връщани откъдето са дошли, те няма да престанат с нашесвието си. Докато им строят лагери, палатки, дават им пари и т.н., те ще идват още и още. Много ми е интересно в Европа какво си мислят, кога ще му се види края? Колко милиона е населението на Африка и Азия? Дали ще могат да поемат всички? Европейските политици ли са най-големите ***? По-точно тези от Франция и Германия.

2

Анонимен

преди 8 години

Трябва да бъдат съдени за нарушаване на обществения ред.

1

Анонимен

преди 8 години

Стреляйте по тая пасмина, бре!!!