58

Боби

преди 8 години

уфф чета и се смеяЗаконе е въведен поради една единствена причина. Ти работиш в Москва а на офшорка ти се намират сървърите. Освен че работиш ти и правиш като минимум спекула - което е незаконно. Да не кажа нещо друго. Как Прокуратурата и съда в Москва ще вземат да проверят твоите книжа. Ако сървърът не е в Русия реално никак защото нямат Юрисдикция. Вие ми говорите за подслушване.

57

Анонимен

преди 8 години

ААА срамота! Само американците имат право да следят и подслушват гражданите, фирмите и европейските лидери! Тези руснаци къде се бутат.

56

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 78Ти сериозно ли мислиш това дето го пишеш за интернета, или просто си ***?

55

анонимен

преди 8 години

естествено че става въпрос за подслушване. В случая руснаците искат да си подслушват фирмите, които са тяхна територия и да знаят какво вършаат, вместо да ги подслушва някой друг някъде в чужбина. Въпросът е кой ще подслушва, а не дали се подслушва - толкова е просто...

54

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 76На *** ще му резнат още една филийка за закуска, а братушките може и да оцелеят без фейсбук! Само празни глави комуникират през интернет - само там гов..ната са безплатни!

53

Анонимен

преди 8 години

Руския фашизъм след време ще възстанови и ГУЛАГ. Психясалото джудже ще угроби и собствения ди народ само и само да остане на власт.

52

Анонимен

преди 8 години

А правителството на САЩ не позволява на производителите на смартфони да внедряват високо ниво на защита, защото това щяло да пречи на националната сигурност. Хайде стига вече простотии!

51

Анонимен

преди 8 години

А бе ясно. Протестите и Майданите се организират чрез социалните мрежи, а великото джудже най го е страх да не му набият един чепат Майдан на сред червеният площад. Проявете разбиране.

50

конституцията

преди 8 години

Крим, Донецк и Луганск ще се съобразяват с конституцията на Украйна, когато шефа на света, Обамата, започне да се съобразява с конституцията на Германия и престане да подслушва Ангела Меркел!

49

шефа на света

преди 8 години

Шефът на света, Обамата, всеки ден подслушва 4 милиарда телефона. Включително и този на баба Ангела. Включително и вашия, любезни читателю! И никой не вдига врява. Защото американците бомбардират. За разлика от тях, руснаците се въздържат от бомбардировки. Въпроси има ли?

48

прекрасна статия

преди 8 години

Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от руския спорен закон за личните данни. Благодарение на вас станах горещ привърженик на руския спорен закон за личните данни и направо се влюбих в него! И на мен ми се прииска и ние, в България, да имаме такъв хубав български спорен закон за личните данни и да му се наслаждаваме. Желая по-често да пишете за симпатичния руски спорен закон за личните данни! Ще доставите огромно удоволствие на цялата аудитория!

47

Анонимен

преди 8 години

Заради тъпите избори са скрили раздел Технологии....

46

Анонимен

преди 8 години

*** ти виждал ли го "джуд ето" на живо, та толкова добре познаваш какво мисли и чувства. Щото ако го видиш най-вероятно ще се наакаш и ще започнеш да се мажеш. И това ще е само началото на кошмара ти.

45

Анонимен

преди 8 години

Опасявайте се бе !

44

Асе

преди 8 години

Да, закона буди опасения, защото ще затрудни американските служби да следят руските граждани. При нас такава опасност няма, ние си стоим с свалени *** отдавна.

43

Анонимен

преди 8 години

Джуджето е подозрително. страх го е и от сянката му.

42

vesko02

преди 8 години

Огромни опашки се извиха пред пунктовете за издаване на руски визи в целия ЕС.Граждани сдобили се с заветната хартийка горят от нетърпение да прекрачат границата на благоденствито и вечната хармония между духа и тялото

41

Одисей 1

преди 8 години

Вулгарността ви издава вашето безсилие пред аргументите , винаги прибягвате до нея когато нямате какво да напишете , дерзайте по простотията ви се разпознавате най-добре

40

Анонимен

преди 8 години

Побърканяко откачен одисей, и каква връзка имат глупостите които драскаш с темата на статията? На кой му пука колко тираджии си обслужил нощес?

39

Анонимен

преди 8 години

57 извинявай не беше до теб , но така се получи при разместването на номерата