54

ася77

преди 8 години

До берлинМда за 2 то съм съгласен...мрънкачи бол.

53

берлин

преди 8 години

За Мартин: Ти определено си свестен и кадърен и можеш да си кандатсваш не по програма, а за постоянно място.Доколкото пише за тази програма е да даде възможност за някакъв старт в живота, за някой който не е успял да има работа по специалността. За другите коментиращи:"мъжкари. ..България не ме обича, а аз съм е.ати пича. "

52

Горан

преди 8 години

Така си е, много хубаво не е на хубаво, и излишните приказки на никого не са помогнали :) Цар Симеон Велики го е казал много, много отдавна: "Онова, което умът разбере, устата не винаги трябва да изрича!"

51

Анонимен

преди 8 години

Момчето не се вписва в рамката. За него е най-добре да развива собствен бизнес.

50

Индивидуалист

преди 8 години

Като частна компания имат да правят каквото сметнат за добре, стига да е в рамките на закона. Това включва и да решат кого да наемат и кого да не наемат, независимо дали това е в интерес на компанията, или в ущърб. Изобщо в случая този копирайтър може да си намери работа като не казва че е увреден, и да не го е грижа много за този работодател какви мотиви имал и какво си мислел.

49

Анонимен

преди 8 години

Всеки *** е завършил Икономика - ционистка наука за грабеж на ближния

48

Анонимен

преди 8 години

Трябва да си затънал в кредити да те вземат на работа ..

47

Анонимен

преди 8 години

Не знам защо се плаче по този повод, но явно този юнак не е запознат с науката Човешки ресурси. Т.н. учтив отказ е придобил известност и е прилаган в САЩ в началото на '90 години. Идеята му е кандидатът да не бъде обиден или обесърчен, затова отказът е в стил - проблемът е в нас, не у вас. Така възниква и това - прекалено си добър за нас. В действителност причината за отказа може да е коренно различна, дори кандидатът определено да не се е класирал спрямо другите.

46

до 64

преди 8 години

Нещо сам не знаеш какво искаш да кажеш.

45

do 63

преди 8 години

До Анонименда и тогава новоизлюпените ''шефове'' на фирми ще пискат че ''няма работници'' :)) вБг всеки обича да бачка''шеф''/много от напусналите Бг работят като самонаети лица.т.е сами са си шефове и работят за себе си,ей з атях ревва т наште пишман бизнесмени -за хората които могат д арботят ,да парвят апри и не стоят в Бг да го правят за 400-500 лв нам есец...

44

Анонимен

преди 8 години

Регистрирайте си фирми, бе хора. Сменил съм над 20 шефове докато не ми увря кратуната, че сам си е най-добре.

43

Анонимен

преди 8 години

NEGRAMOTNITE SA PO-POLEZNI ZA EDNA FIRMA V BALGARIA--RABOTIAT PO 10 CASA A SASHTO V SABOTA I NIKOGA NE MARMORIAT.

42

истина е

преди 8 години

В БАН това е основен принцип. Затова като видят някой буден младеж го гонят! Посредствениците с власт и влияние.

41

Анонимен

преди 8 години

Мдаа честа практика във Жижаком :) нарочно е написано така.

40

vesko02

преди 8 години

Мъжки ,следващия път пробвай да си *** отроче на някой партиец ,може и да ти се усмихне късмета

39

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 51Те не искат умни работници а роби!пс.простия човек лесно се управлява (ПОЛ ПОД )

38

изумен

преди 8 години

Е това е върха на простотията, в тази скапана държава! Искрено влизам в положението на това момче и го разбирам напълно! Аз съм с 2 магистратури, и търпя по-некадърни да ме ръководят, понеже тези началници са "наши" хора! Е в тази държава всичко е пор..графия, знаещите и кадърните са унижавани, неоценявани и спъвани в развитието си, за сметка на калпавите! Е за това никога няма да се оправи държавата!

37

аналнологичен слючаи

преди 8 години

Естественно, щом знае и може толкова добре, проверяващите да го разкарат, щото е заплаха за тях и кариерата им.А може мястото да е било вече предназначено за някой(шуробадженашките номера) и той и другите кандидати да са паравана.

36

Анонимен

преди 8 години

Пич кофти са постъпили с теб, но фирмите в България го правят и с хората в равностойно положение, те просто се гаврят с народа.

35

Анонимен

преди 8 години

Тука трябва да си ***, нахален, нагъл, неграмотен, да се караш с шефове, служители, клиенти - това е перфектният кадър просто.