20

кали станкова

преди 8 години

Въпросът е че ощетявате останалите педагогически специалисти !!! Едно минимално увеличение нищо няма да промени !!! Хората им писна от разиграване и лъжи !!! Престанете вече !!!

19

Mingo Samuilov

преди 8 години

maliiiii, mnogo pari, we...:))))ko shi gi praiat daskalite tolko mnoo pari?! :))))

18

Даскал

преди 8 години

Горанов, след като вдигнеш заплатите, искаш ли да дойдеш в училище и да поработиш с ВДИГНАТА от самия тебе заплата? Тъй де, опознай училището и ще го обикнеш! Тогава може би ще проумееш, че в училището има и много други проблеми, които не се решават само с ВДИГНАТАТА заплата. Но за да ти се изясни, първо ще трябва за известно време да носиш дневник в ръка и да си цапаш пръстите с тебешир; после ще се срещаш с деца, които вече правят деца... Хайде, ВДИГНАТАТА заплата те чака. Добре си дошъл!

17

Анонимен

преди 8 години

Не се вдигат на протест, защото повечето са в предпенсионна възраст и до 4-5 години ще се пенсионират. Макар, че трябва да действат задружно и да подкрепят младите си колеги, ако все пак това се случи.

16

Учител под 35

преди 8 години

Горанов, нали сте големите политици? Нали се имате за големите държавни мъже и ходите с мерцедеси за 120 000лв... а за учителите 40лв... хаха... ама и учители са балъци. не вземат да се вдигнат на протест, а всичко това прерастне в масово недовоство за горива, ток и т.н... няма друг вариант за оправия...

15

СМЯХ

преди 8 години

После нямало средства. А ако се замислим това увеличение е колкото субсидията на герб.Само де то ще се хранят с него десетки хиляди семейства, а не някаква върхушка в парламента.

14

СМЯХ

преди 8 години

Това се казва промиване на *** мозъци. Ако човек е малко по интелигентен ще се сме е на тия лозунги. Увеличение се казва когато се вдигнат заплатите в образованието и достигнат средни нива от около 1200лв. Увеличение при спешните медици от порядъка на 100% да им станат заплатите около 1600лв. ит.н С тия смешни увеличения, няма млад, образован човек който да се наеме да я работи тая специалност.Тия в парламента като чели са надрусани и са в някаква друга реалност.

13

55

преди 8 години

Абе,жалка работа!Малко е,но все пак не е без нищо!Никога учител!Никога!

12

Анонимен

преди 8 години

Навсякъде по света лекарите, учителите, учените, полицаите, военните, пожарникарите са най-високо платените и уважавани професии. Това е гръбнакът на обществото. Ние явно още не сме дорасли да го осъзнаем. А Горанов много щедър! Сам ли ще им вдига заплатите или ще вземе от нашите данъци?!

11

Анонимен

преди 8 години

Уау, 50 лева повече! Очаквайте наплив от желаещи, които са учили минимум 4 години да работят за 550 лева, с които и наем не могат да платят. Изобщо не говорим, ако са семейни как ще си издържат децата. А пък, ако имат докторантура, тоест посветили са около 7 години от живота си, за да се развиват и да достигнат квалификация, ще взимат невероятните 600 лева! Честито!

10

Aсен

преди 8 години

До Любо7% на 500лв. е 35лв.

9

Анонимен

преди 8 години

Наближават избори

8

Анонимен

преди 8 години

Докато избираме неграмотни и полуграмотни люде да ни решават съдбата, пари за образованост няма да има. На кого му трябват умни и образовани, на БУДА или Цецко Честния, или на Цецка КомОнистката? Как да ви замазват очите ако знаете и питате? Ето защо учителят ще мизерства, едвам ще оцелява и ще му е все тая как учи децата. Лекарите поне крадат с учителите от къде? Но управниците искат прости чалгарчета а не мислещи хора. Така лесно се управлява.

7

Анонимен

преди 8 години

А сега всички гербери да си побльскат челата в на Бойковите магистрали от благодарност

6

Анонимен

преди 8 години

Герберите все дават , големи меценати и с чужда пита все помен правят и по чужди гробища са най ревливи . Най работливи са в сутрешните сорос телевизии . Бойко е съвременния Левски и преродения Кольо Фичето

5

Анонимен

преди 8 години

Тоя пък какво вдига? Какво вдигаш ти бе? Ти нямаш пари! Като нямаш пари ти нямаш право да вдигаш бе! - Т.Ж.

4

ььь

преди 8 години

КАКВО ЗНАЧИ "ДАВА" ???????? ОТ НЕГОВИЯ ДЖОБ ЛИ ГИ ИЗКАРА *** ЖУРНАЛИСТИ И РЕДАКТОРИ???????????

3

Момо

преди 8 години

Ех, добре че е Горанов да си ги извади от джоба, за да ги даде на хората.

2

Невен

преди 8 години

Евала. Най-накрая жената може достигне граница от 500 лева.

1

Любо

преди 8 години

7 % от 500 лв са около 40 лв ?! Това е пълна подигравка