14

Анонимен

преди 8 години

Деси от Дулово *** *** управлява България Ужасс

13

Митовски

преди 8 години

Кражба в политиката е на тази г-жа,която открадна мястото на свои съпартиец от Монтана,работил усърдно за ПП-ГЕРБ,но продължава да гледа Народното събрание по телевизията. Нуневата г-жа,която не беше желана от русенските избиратели,зае монтанския мандат,а колегата й духа супата.

12

Ред арми

преди 8 години

Не крадат един от друг... И двете партии крадат от НАРОДА....

11

Анонимен

преди 8 години

*** алчни съсипахте държавата бе къде ще ги харчите бе позор сте всички на протест и да изметем товс крадливо герберско племе. ,нито пенсии нито заплати вдигат а къде сс 16 МИЛИАРДА

10

Винету

преди 8 години

А бе този сайт на БСП, ДПС и Батака ли е? Всички коментари в стил ГЕРБ били аут, РБ били аут - глупости. ГЕРБ ще смачка всички, а дано РБ все пак вземат нещо.

9

анализатор

преди 8 години

Харесвам изявите на Ревизоро!Но предишния път измерваше портфейлите погрешно .....за ДПС определи най- тънкия!!! Логично беше ,защото електората на ДПС е ан блок железен ,но потфейла им донесе и мандат в северозападналата част ????

8

Мажоритарни избори

преди 8 години

Тоест местното представителство по общини няма нищо общо с партийно наредените кандидати по парламентарните листи иска да каже Иван Иванов. Докато не се въведат МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ В 2 ТУРА, както се избират кметовете, все партийно наредени листи с анонимни, послушни некадърници ще виждаме в парламента

7

Някой

преди 8 години

Тази на снимката ми прилича на Кума Лиса!

6

бай Петко

преди 8 години

Хвани едните, па удари и другите. Такава алчна пасмина никога не е имало, пък що е това морал, що е да помислиш за НАРОДА си това са чуждици в техния изказ, ама и на това ще му дойде краят стига някои гласоподаватели да не чакат през 4 години да получат я кебапче , я 20левка, а да мислят с главите си.

5

Jkk

преди 8 години

E taq na snimkata e ... nqma smisal i da komentiram

4

анонимен

преди 8 години

хвани едните удари другите да крадем неуморно другари до изборитеи след тях

3

Анонимен

преди 8 години

Чета чета заглавието - "гуша до гуша".

2

Анонимен

преди 8 години

ГРОБ краде винаги и по всяко време.

1

Анонимен

преди 8 години

Дано се изтрепят тия *** и изедници! Това правителство няма да го бъде! Боже, отърви ни от тия крадци и некадърници!