27

Анонимен

преди 8 години

Ордите идат!Меркел, разпъвай червеният килим и масите отрупани с бира и вурстчета.А за немският данъкоплатец една голяма студена вода в бирена халба с надпис "Ислямска държава".

26

хаахаха

преди 8 години

Ами....ще ги поздравя Германците! ХАЛАЛ да са ви! Германия стана КУРБАН на корпоративните ционистки US интереси. Онзи с мустака ако може да стане............Лошото е, че след като резберат колко дебел и венозен е, ще решат да си направят (срещу няколкостотин млн. годишно)"ГЕТА" със същите тези точно в транзитните към момента държави - Унгария. България, Румъния, Сърбия и Македония (те затова и ще ги вкарат в ЕС), Гърция, Италия.Тогава ще ги питам нашите играчи "КО ШЕ ПРАИМ, стана сложно?"

25

славянин

преди 8 години

Шва-би-стан, шва-би-стан, шва-би-стан!

24

Кандидат

преди 8 години

"Който сее вятър - жъне бури" е казал поета.Нищо че сеяча е задокеански. Жътвата ще е в ЕС.

23

Анонимен

преди 8 години

polizaiat pita kakvo da pravim?moiat otgovor e streliai na meso.

22

Анонимен

преди 8 години

Ципрас не ги регистрира в Гърция - направо им дава линия при баба Меркел !

21

язе МакНакФигъл

преди 8 години

Да са им честити на германците! И на мама Меркел! Всички там да идат. Още може!

20

Анонимен

преди 8 години

Край! Замина Европа! Съгласна съм, добре, да дойдат, но да спрат да пропагандират така фанатичто религията си, да се образоват, да не живеят на гърба на местните и да им се забрани многоженството!!!!!!!!

19

До 22

преди 8 години

А не може ли това момиченце да стане лекар и да спасява животи? Твоя например. Абе хора, защо винаги гледате негативно на нещата?

18

patriot

преди 8 години

Да вървят към Германия и Западна Европа, само тук да не остават. На хитлеристите им се връща заради престъпленията през втората световна.

17

До MUC

преди 8 години

Добре си направил. Дано само след време същото момиченце да не снима, докато братята му те обезглавяват! Наистина се надявам!

16

Анонимен

преди 8 години

Сега казвате "халал да са им", а след време същите ще обвиняват германците, че са прибрали "цвета на сирийската нация" та затова са светлинни години напред.

15

MUC

преди 8 години

Сменям метро на гарата в Мюнхен по път за работа. Днес имаше поне 500-600, точно пристигнали с влака от Виена, бежанци. Вчера бяха по-малко, но днес се очакват още. Доста уморени хора, на които живот на запад е единствената им надежда за _нормален_ живот. Дадох закуската си на едно момиченце. Зарадва се детето. Това е. Хубав ден на всички!

14

Иван

преди 8 години

Имам идея:Хора без работа в България независимо от етноса могат да ходят до немската граница и д се слеят а бежанците.600 евро на човек и после си вадиш паспорта или най-добре личната карта.Като те питак "къде бе" "ми аз такова на разходка"и им показваш личната карта.Дори да е за един път са аи 600 евро. :D

13

Спартак

преди 8 години

Мама Меркел сега се "наслаждава" на отмъщението на Ципрас. Тя си повярва че може безнаказано да се с византийците и да им изкупи държавата без пари. Не става. Ето и сега по 5000 тарамбуки дневно, които Гърция можеше успешно да спира още в териториални води. Но не. Умишлено ги пускат и....франко Германия. Честито. Меркел е *** като г.з и най-слабия и неуспешен немски политик от сто години.

12

Анонимен

преди 8 години

Алал да им са

11

Berlin

преди 8 години

БЕЖАНЕЦ е Професионална квалификация в Германия

10

BUSINESS

преди 8 години

Тези които са в лагер получават по 450 евро с храна и спане осигурено а тези които са свободни получават по 800+300 за детцки без квартира и храна

9

Анонимен

преди 8 години

Бенатова да ходи и снима наши роми как живеят на социални помощи , всеки ден закусват в ''back factory'' квартирата им се плаща пари за дрехи , ядене и пиене имат , кой не иска да е добре

8

Анонимен

преди 8 години

Пак От Германия ще тръгне да знаете... Меркелица е Откачена... Пак ще пламне Европа е ние заедно с нея...