14

Не-популист

преди 8 години

Видин, население 61790, съответно 678 / 61790 = 0.01 първокласника на глава от населениетоСофия, население 1286383, съответно 11000 / 1286383 = 0.008 първокласника на глава от населениетоИзлиза, че във Видин има 20% повече първокласници на глава от населението от София.

13

665

преди 8 години

Нека да завиждат и видинчани и всички които нямат толкова много първолаци като софиянци. Като са бежанци в собствената си държава-напълни се София с *** и няма мърдане,А пък цял филм на ужасите е такъв 30-35 годишен *** от село да ти е шеф!! БОЖЕ пази ме!

12

Анонимен

преди 8 години

Мен ми е по-интересно от тези първокласници колко ще завършат гимназия. Защото както знаем дори *** записват децата си в първи клас, ама колко от тях стигат до гимназията? На България и трябват образовани хора, а не такива учили до 4-5 клас.

11

sdfsdf

преди 8 години

Селяните нападат града

10

АНТИ

преди 8 години

До HiterИскаш да живееш добре?Кредит, колега.После изплащаш точно докато дойде време за ковчега, както ти казваш.А може и за по-практично във урна, нали?!

9

дебелогъз депутат

преди 8 години

Трябва да се заселят по-вече имигранти от Сирия,Ирак,Пакистан,Бангладеш,Северна африка,Йемен и Сомалия.Така раждаемоста ще се увеличи

8

Анонимен

преди 8 години

ZASHTO I VIDIN--NALI SE NAMIRA V UGNA RUMANIA--TAM SE GOVORI SAMO VLASHKI I ROMSKI.

7

търси се

преди 8 години

Търся млада майка да й направя първокласник или първокласничка! Знаете къде да ме намерите!

6

Анонимен

преди 8 години

NE PUSKAITE DEZATA SI V BALGARSKO UCILISHTE.UCITELITE SA BEDNI I PROSTI,S MALKITE SI ZAPLATI SA OBLECENI S DREHI OT 10 G.DEZATA SA OBLECENI KATO MANEKENI,TE IM ZAVIGDAT I GI PODLAGAT NA FIZICESKI I PSIHICESKI TORMOZ.PRIEMA ZA UCITELI E SLED SHESTO SEDMO KLASIRANE.

5

зъъъън!!!

преди 8 години

Хубаво ще е да знаем,колко от тях завършват Средно Образование завършен 12клас,а не само колко се записват за първи клас

4

Мое мнение

преди 8 години

И според мен, поне (имам ученици) най-наложителното е оценка за поведение и начини за контрол на поведението - дисциплината е много слаба, слабите ученици пречат на другите, бият се, разхождат се в час, хранят се, използват телефони. Почти винаги при най-проблемни ученици липсва силно родителско присъствие, но и при останалите проблемът е значим. Учителите правят каквото могат, но 5-6-7 клас вече работата е зле.

3

решение

преди 8 години

Четем стихчетата на Цвета Брестничка. Относно формата на родителските срещи съм съгласна, но ако трябва да се махнат смените и да се осигури целодневно обучение, то не мисля, че това дете трябва да прекара цял ден в училището - прашно е, шумно е, учителите само чакат да им свърши смяната. Нека има възможност за хората, които няма къде да си оставят детето, но тези, които искат да си го вземат, трябва да имат избор.

2

Анонимен

преди 8 години

Иван Костов е велик политик. Той успя за 4 години да разтури заводи и производства градени 100 години.

1

2013

преди 8 години

На глава от населението във Видин първолаците са повече отколкото в София.