16

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЕТО ГО ПЛАТЕНИЯ!!!!

15

аааа

преди 8 години

Аз пътувам от години с Yellow Taxi, ограничил съм шофьорите, които не харесвам по този начин пътувам винаги комфортно та дори и с приятна компания... Такситата винаги са чисти, шофьорите в повечето случеи са изключително любезни !

14

д-р Търбухиян

преди 8 години

Нема-нема и някоя копърка останала без бакшиш тръгне да мрънкя че Убер видите ли не плащали данъци. Умрем да рАзберем как може да не се плащат данъци на приходи от кредитни карти.

13

Аз

преди 8 години

Някой си е поръчал рекламна статия.

12

Мария

преди 8 години

До МомоТолкова, колкото и Лукойл

11

от Сидни Ав$тралия

преди 8 години

(продължение)3. миналта година тук рафинираха закона точно заради този случай с катастрофата и глобата е огромна за нелегални бизнеси от този сорт4. Данъчни почнаха да поръчват таксита и имаше първите арести. Има дори записи от скритите камери на данъчните още миналата годиния ги пуснаха по новините. Жени мъже всякви, викат ги на адреса в сидни и след 10 мин айде... до тука си. Отнемане на книжката + глоба дето години ще работят да я изплатят.Дори имаше хора без книжки хаха

10

от Сидни Ав$тралия

преди 8 години

Убер си плаща за подобни статии и "проучвания"Обаче:1. в USA има дело което се влачи от миналата година срещу Убер и още 1 подобен "тарикат"2. ТУК В АВ$ТРАЛИЯ миналата година момиче стана ИНВАЛИД и цялата данъчна машина се опитва да осъди тия тарикатиСтана катастрофа, застрахователя анулира застраховката защото колата е нелегално такси без никакви документи и лицензи. Полицата е била като за лична кола за лични пътуванияНа шофьора МУ СЕ РАЗКАТА ИГРАТА и догодина делото ще го вкара в затвора

9

Боян

преди 8 години

А в Несебър през лятото официалната тарифа от точка до точка,ще рече около км,е 10лв!Що за общински власти има този град?!

8

До Момо

преди 8 години

Сигурно много малко, но не съм сигурен дали има смисъл въобще да се плащат! Вчера бяхме на Витоша до Черни връх и се оказа, че в неделя лифта работи до 17:30, а не до 18:30, а автобуса от х-л Морените е в 16:40. Много яко - добче че един познат ни прибра. Та въпросът беше, защо в неделя (когато хората могат да се качат на Витоша) лифтът трябва да работи до толкова рано? И защо автобусите са пак до толкова рано? Как се прави туризум без транспорт?

7

Анонимен

преди 8 години

Ползвам много често таксита и винаги се спирам на Yellowz и ако няма - ОК. Ако съм с пари и на Green се хвърлям. Предпочитам да ми е чисто и ново за лев, два отгоре. Наскоро започнах да ползвам и Убер, там няма конкуренция, лошото е, че трябва да почакаш за кола, не е толкова масово

6

Момо

преди 8 години

А колко данъци е платил първенецът?

5

Хмм

преди 8 години

Не съм против Uber, но малко намирисва на платена публикация. За да са представителни тези изследвания е много важно да са направени както трябва. Иначе са на принципа " ... една съседка ми каза ...".

4

IFB

преди 8 години

Uber F4Ever, umrete julti selqni

3

Анонимен

преди 8 години

Използвам Uber от много години, включително Uber Black по цял свят. Разбира се, използвам и таксита, но само по бизнес пътувания по света. У нас на такси не се качвам, изключая Green Taxi София и, разбира се, Uber. Всички останали могат да се учат от обноските на шофьорите на тези 2 компании.

2

Анонимен

преди 8 години

AZ SASHTO PLZVAM SAMO UBER--PREPORACVAM VI--UBER.

1

Анонимен

преди 8 години

Ползвам само Uber.