48

Анонимен

преди 8 години

То и ние искаме био, ама доматите са 4 лв килото!

47

Хахо

преди 8 години

Еми така де ние ще изнасяме био, те ще ни внасят гмо.

46

Анонимен

преди 8 години

Остава и ние да имаме повече от две мозъчни клетки, да не отглеждаме ГМО по команда и да произвеждаме био домати както за вътрешния, така и за външния пазар.

45

Защо?

преди 8 години

Като не искат ГМАО защо се произвежда? Някой да ми обясни. Нали пазарът решава проблемите. Как така се приоизвежда нещо, което и самият производител не харесва?

44

bez

преди 8 години

Shte ni vzemat i tova! Te samo vzimat. V zamyana shte ni dadat minalogodisniyat serial - Teksaski vodoprovodchik. Tova e. Prodavame nai-cennoto si za bez pari na tia...

43

Дедовия

преди 8 години

От мен да го знаете!!! От АМЕРИКА само ЗЛО идва!!!!

42

Анонимен

преди 8 години

Според производители обаче, за да бъде България конкурентоспособна на чуждите пазари, включително и на американския, трябва да реши вътрешните си проблеми в земеделието и да подпомогне по-активно селското стопанство и да не допуска чуждото производство да подбива цените на родното.

41

Анонимен

преди 8 години

преди 4 часаda go duhat jankite. nashte domatki sa si za nas------Те вашите доматки и за *** не стават, в Америка си има хубави домати директно от фермерите. Домати ГМО няма :)

40

Пол

преди 8 години

Вижте това приложение за андроид и ще разберете какви глупости ни слагат в храната. После защо децата били болни.https://play.google/store/apps/details?id=com.androidbegin.ewarning

39

Ала_Бала

преди 8 години

В САЩ с ГМО можеш да се храниш за 200 $ месечно. Ако ядеш биологична храна няма да ти стигнат и 2000 $. Не се хващайте на американските мошенгерии. С това споразумение целят да затрият напълно Европа. Вдигайте се на протести. Използвайте предстоящите избори, питайте и не гсувайте за хора, които подкрепят този мръсен бъдещ договор.

38

до драганов 7х 62

преди 8 години

Въобще не са глупости. Дефицита на земедлска продукция в света ще става все по-остър а България има голям потенциал, само трябва да се развие. Спрете чалгата и мислете малко!

37

dragunov7.62

преди 8 години

Това са пълни глупости , ще изнасяме земеделска продукция за САЩ , смях в залата.

36

истината

преди 8 години

Ами така е като си ликвидирахме селското стопанство и сега като има възможност не може да изнасяме. Чехия например не послуша глупави съети на на разни незнайни икономистчета и си запазиха селското стопанство - чехите и други източно европейци взеха най-доброто и от изтока и от запада, а ние най-лошото и от изтока и от запада.

35

Анонимен

преди 8 години

da go duhat jankite. nashte domatki sa si za nas

34

до 43

преди 8 години

Не ве, целия екипаж минава на служба в ЧМФ на РФ.

33

ачо

преди 8 години

Идеята на т.н. трансатлантическо споразумение е ясна- българските биодомати в САЩ а всичкото им ГМО тука.Като се има в предвид цените и срока на годност на едните и другите продукти мога да ви гарантирам че наши домати в САЩ няма да има но и тук ще изчезнат.Със САЩ никакви договори не бива да се подписват -то е като сделка с дявола.Всички си спомняме милиардната инвестиция на Костов от 2000г. в Марица Исток.С каква плам го празнуваха тогава тоз воденичен камък на шията на народа дет виси сега!

32

Анонимен

преди 8 години

*** sa naturalni be shto ne gi qdete?

31

25г.

преди 8 години

Не сме дорасли за био продукция ще набиваме смески между царевица и комар. :D американците да си ядът любимите ГМО и да им се радват щом толкова ги хвалят, моята стока е за българите!

30

25г.

преди 8 години

Да обичайното, за нас ГМО пък ще изнасяме БИО. :D Моля ви, кажете ми тази БИО продукция как ще издържи до САЩ, при положение че БИО-то не се третира с препарати. :D Пак поредните глупости за ''сближаване'' българо-американските отношения. Какво, аз тук продавам каймака на картофа на 0.40лв и излизам валат, бачкал съм за тоя дето духа, пък франсетата ми карат картофи от Франция на 0.26лв. Как да карам до САЩ, то цената ще стане 3лв/кг докато стигне до там, а на българите среден пръст, те на ГМО.

29

Анонимен

преди 8 години

ГМО->СОЯ->***->ВЕРИГА МАГАЗИН->СТОМАШНО ВЪЗПАЛЕНИЕЧестито на вече знаещитеБлагодаря за информацията