18

IB

преди 8 години

Това ли е най-жажното бе калъфи? 200-300 лева? Ами не ги давайте бе, ама то толкова струвало - ами да - струва, кутия цигари на ден струва 5 лева, по 30 дни са 150 лева. За цигари и кафе може 200 лева и никой не прави драма, а за първокласника - олеле. Безплатно няма, даже и в СССР нямаше. Ай да ви се не види и мрънкалниците.

17

Анонимен

преди 8 години

Детето ми е ползвало по 3 тетрадки по предмет,ходеше и на занималня, това прави около 6 комплекта по 5 тетрадки, или 12.50и коментирам точно това:Между 30 и 60 лева, в зависимост от качеството, ще трябва да заделите за тетрадки, гланцово блокче, блок за рисуване, подвързии и етикети за учебници.

16

...

преди 8 години

До ГалинаТе тези 5 тетрадки стигат за около един месец- една за работа в клас по БЕЛ, една за домашна работа по БЕЛ, една за Роден край, една за Развитие на речта, по математика за работа в клас, за домашно. Като изписването на една тетрадка за работа в клас е дори за около 2 седмици, ако се работи съвестно.А и не тетрадките са големият харч. Както бе писано- сборници, помагала, пари за униформи, за охрана, за завеси, за ремонт на стени, на шкафчета, пастели, моливи, фулмастери, химикали ...

15

Галина

преди 8 години

Как ги измислихте 30-60 лв за тетрадки, блок и гланцово блокче за първолаче?Комплектите на малките тетрадки, 5 тетрадки по 20 листа, с квадратчета или тесни/широки редове са 2.50, блокчето е 3 лв преко сили с около 50 листа, гланцовото около левче. 10 подвързии А5 са около 2 лв. Регулиращи се А4 също някъде толкова.Та колко тетрадки ще купите?

14

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 14"Ако мислите, че образованието е скъпо, сметнете колко струва неграмотността"Само дето парите не се дават за образование, а за дрехи, униформи, раници, несесери, блокчета, подвързии, етикети, както и за многобройни доброзорно закупени помагала и учебни тетрадки с направо вредно съдържание.Както и за заплащане на ремонти и обзавеждане на училища и класни стаи- разходи, които родителите веднъж вече са платили, внасяйки редовно данъците си в хазната.

13

Анонимен

преди 8 години

Дъщерята записа внука-първокласник в руската гимназия и аз съм много доволен.Едно от най-старите и престижни училища в столицата.Учителите там са професионалисти а останалото си зависи от него.Успех на всички първокласници!!!

12

Анонимен

преди 8 години

Ако мислите, че образованието е скъпо, сметнете колко струва неграмотността

11

Анонимен

преди 8 години

То няма значение кой клас са бе пич, всяка година имаш нови разходи, за да стегнеш един ученик за училище.

10

Анонимен

преди 8 години

vashte deca vsqka godina parvi klas li sa be?

9

РАН-ЪТ

преди 8 години

Може и ощеИ ощеИ още

8

до неразбралите

преди 8 години

В Свети влас с подкрепата на братя Диневи, първи стъпки прави руско училище.И повярвайте, няма да учат по наша система!

7

Анонимен

преди 8 години

Образованието струва все повече и е все по-калпаво. Честита демокрация :) Всеки има право да е с интелект на маруля! Запомнете го - вашите деца ще са ***(нямат избор в тази система), съответно ще бъдат лъгани и мамени, а като резултат ще живеят в мизерия. Сами си го направитхе. Бай *** :)

6

Анонимен

преди 8 години

TOVA NE E UCILISHTE--TOVA E DALAVERA OT KOIATO SE PRAVIAT MILIONI.IZDAVANE NA UCEBNIZI--NESKOPOSANI,UNIFORMI,BUKET ZVETIA S PLIKCE OT STO-DVESTA LEVA ZA UCITELKATA,DOSTAVKA NA TOALETNA HARTIA OT RODITELITE,50 LV. SPONSORSTVO-DARENIE ZA DA IMA YADENE I PIENE NA UCITELSKIAT KOLEKTIV.

5

x

преди 8 години

всичко е под контрол, като стане 15-ти от днес ще си пуснат дрона и ще има снимки, фотоапарати нямат, имат дрон

4

Анонимен

преди 8 години

Вероятно снимката е правена в Руското училище, иначе няма логика да гледаме русначета под тази информация.

3

Анонимен

преди 8 години

HORA SPIRAITE DEZATA SI OT UCILISHTE-AZ NE PUSKAM DEZATA SI V UCILISHTATA NA BOIKO BORISOV,ZA DA NE IM BADAT PROMITI GLAVITE S AGITAZIITE NA GERB.NIKOI DA NE POSESHTAVA UCILISHTE NA 15 SEPTEMVRI.

2

?

преди 8 години

а защо снимката е руска?? ние нямаме ли първолаци?класс .............това е руски!

1

МНЕНИЕ

преди 8 години

Преди години, когато моят син бе първокласник бях толкова щастлива , че щях да дам и два пъти по толкова. Насърчете радостта на хората , а не коментирайте кое колко ще струва. Не принизявайте този миг , това е празник за семейството. Много от нещата ,които се купуват остават и за следващите години. И родителите ни са давали пари за всяка уч. година и не съм чула един да се е оплакал.На добър час на всички ученици и на техните семейства!