7

герб/бсп/дпс

преди 8 години

джакпотите от 6/49 и 6/42 се печелят от партийни членове,така се субсидират законно партийте. единствено 5/35 е може би най-"народната" игра и 5 се изплащат на хората като печалбите варират между 5 000 -20 000 лева но и той често е "сцепван" 3-4 пъти.

6

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Тотото не е...измама.Продължавам да играя с пълна...пара за да забогатея.Ако това стане,ще направя ПАРТИЯ на...тотаджиите с една единствена програмна...точка,която гласи:Всеки българин...тотомилионер,тогава ще се упрайм.Всъщност научно проверих,че вероятноста да ни...оправи Боко,по сегашното...швейцарско правило е нищожна в близките 100 години,отколкото да спечелим тотоджакпот.

5

Анонимен

преди 8 години

Само бедните играят тото!

4

Бг

преди 8 години

Хора, не се лъжете, не си давайте парите на Делянчо и мама му... Мамят ви, лъжат ви, крадат ви.. Ще забогатеете повече, ако НЕ играете Тото!!

3

asd

преди 8 години

тото хакпот

2

Анонимен

преди 8 години

Измама Виртуална Измама Върнете Старите тегления с реални топки не с виртуални ПЕЧЕЛИВШАТА Комбинация се Задава от Компютър компютърът прави това което му зададе този зад негоВърнете Тегленията както По Бай Тошово време Иначе всичко си е една Пълна Измама както в момента

1

Анонимен

преди 8 години

Ама разбира се! Някой да ми обясни: защо преди всички избори се натрупва огромен джакпот????????????????????????????? То бива, бива...