6

Анонимен

преди 8 години

Скоро в Белене цялата проционистка фашистка мафия узурпирала властта в България, много скоро. Всички национални предатели, продажници и ционистки марионетки от прехода ще бъдат съдени от народен съд и затворени до живот......

5

боби

преди 8 години

До АнонименРадан за премиер? Само като му видиш мазната физиономия и ти става ясно що за стока е, по-добре "неграмотника", поне върши работа и има излъчване човека

4

Клоновете на ДПС

преди 8 години

Сами се досещате, че в НПСД е дъщерната партия на ДПС, няма какво повече да говорим по темата , всичко е ядно, а то е, че РБ е малкото ДПС или клон на ДПС. Всяка банка си има клонове, така е и в политиката. ДПС също има клонове, такива са НПСД, РБ, Атака и партия .

3

Анонимен

преди 8 години

От трън, та на глог, че е по висок!!! Радан ли е с нещо по добър от тиквата?! Че той за селски бакалин не става, макар че много прилича на такъв - липсва му каскета и молива зад ухото!!!

2

Анонимен

преди 8 години

Радан Кънев е доста читав човек като за политик, но в Бг не останаха хора да гласуват за такъв тип политици. Разходете се да видите какво е населението в България. Или прекалено възрастни, или малограмотни хора, или невладеещи български. Зад Радан Кънев няма медии, каквито има зад всички останали, няма кой да му прави бял пиар, както на останалите, но затова пък е пълно с критикари. Гласовете за Радан Кънев са гласовете на последните нормални в тази държава.

1

Цветанка

преди 8 години

Златни времена за бандитите и простаците....Какво ли не прави"жаждата"за власт!?....