8

Анонимен

преди 8 години

Тия гета трабва да се разчистятПътят е чрез нови инвестиционни проекти на тези места

7

Анонимен

преди 8 години

Сега Дпс ще изкара побойниците герои

6

До 7

преди 8 години

Подкрепям всичко написано от теб, освен вопълът ти към Тато, защото благодарение на него у нас бяха докарани над 400 000 роми от съседните страни и точно по това време са били приети прословутите тезиси за поощряване на раждаемостта. Да не говорим пък за ухажването и толерирането на онзи слой от населението, който е най-неук и примитивен - със заплати, по-високи от тези на интелигенцията, с облекчено приемане в БКП и още ред други бонуси. Това създаде райски условия за развъждането на онзи етнос

5

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е да се промени законът - полицаите да имат същите права, каквито имат техните колеги в САЩ.

4

Анонимен

преди 8 години

Ех, Тато, стани да видиш бодигарда ти докъде докара полицията, миризливите да им късат униформите и ги правят за смях. По твое време гърбовете им щяха да бъдат на корем и после година в каменоломните. А бодигардчето ти не смее защото ще му гласуват срещу 50 лева, за да може да гепи заедно с приближените му. А българинът носи на гърба се един милион смрадливци които освен фекалии друго не доприносят на тази земя. Тежко и горко на българите ако не изритат този селски бег.

3

Анонимен

преди 8 години

ROMITE SA NEZAVISIMI OT DARGAVATA.

2

@222

преди 8 години

Служителите на реда са били откарани в болницата, но не са ранени, само са им скъсани униформите. ?????!!!!!!! нЕЗНАЕХ ЧЕ В БОЛНИЦАТА ШИЕЛИ И ЗАКЪРПВАЛИ УНИФОРМИ !!??

1

Анонимен

преди 8 години

"...полицаи са пристигнали да оставят жалба до един от ромите в махалата.".Ако не знаете през уикенда DHL работи с абревиатура МВР. Безплатна доставка до махалата.