36

Анонимен

преди 8 години

Тикви, помагайте на Сърбия, Македония и Гърция да се ометат *** на запад. Много е прав сръбския посланик,че трябва на регионално ниво да си помагаме.

35

odessa

преди 8 години

abe pechko ia idi vyv rumynia i postroi djamia, da vidichs vlasite kakva tolerntnost schte ti nalojat.

34

Анонимен

преди 8 години

Колко фрапираща е разликата в говореното на свободна страна и зависима /поробена/ страна ?!!!

33

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Е разбира се, натягат се да стават европейци, и нищо не им струва. Преселението на народите само минава оттам, няма да им се строши магистралата.

32

:-D:-D:-D

преди 8 години

Къде е Слободан Милошевич, да покаже нагледно корко са толепантни сърбите към несърбите !!! :-D:-D:-D

31

:-D:-D:-D

преди 8 години

Боже, колко '' толерантни'' били сърбите!!!:-D:-D:-DБосненските мюсюлмани, хърватите и косоварите имат какво да разкажат за сръбската ''толерантност'' :-D:-D:-D

30

Анонимен

преди 8 години

"Посланик Чургуз: Проблемът да се реши там, където се е зародил" Да си останат в държавите си, и да си решат проблемите. "Нито Унгария, нито Сърбия или България ще решат бежанската криза, като изграждат стени." Поне 3 метра, ток минаващ по нея, и воден трап около 2-3 метра широк, 3-4 метра дълбок от всяка страна "С бежанците трябва да се държим добре, каза Вулин." Не, не трябва да се държим добре. Това, че се натягате на ЕС, ама не го правете по-този начин.

29

ГУРБЕТ - МИЛОСЪРДИЕ

преди 8 години

БРАВО НА СЪРБИТЕ ! А ТЕХНИТЕ КОМЩИИ ПРИЕХА ИМА-НЯМА ОБЩО 7 ХИЛЯДИ БЕЖАНЦИ И СЕГА СЕ ВАЙКАТ И СИ КЪСАТ КОСИТЕ ОТ ЯД ,ЧЕ СА ПРИЕЛИ БЕЖАНЦИ ! БАВО И НА ТУРЦИЯ ,ПРИЕ НАД 1,5 МИЛИОНА БЕЖАНЦИ И КОРКАТА ТУРЦИЯ ГИ ХРАНИ ОТ ДЖОБА НА ТУРСКИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ С ПОЧТИ НИКАКВИ МЕЖДУНАРОДНИ ПОМОЩИ ! А СЪСЕДКАТА НА ТУРЦИЯ ВЗИМА МИЛИОНИ ЕВРО ПОМОЩИ ОТ ЕС ЗА ДА СЕ ГРИЖИ ЗА НЯКАКВИ СИ 7000 БЕЖАНЦИ ,НО НАРОДЪТ НА ТАЗИ СТРАНА Е ТОЛКОВА ПОДИВЯЛ ,ЧЕ ОТ ВСИЧКО ПРАВИ ТРАГЕДИЯ И СЕ ВАЙКА ПОВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ КОИТО ТРЯБВА

28

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

До АТАКИСТАйде не пишете глупости.За тях ние сме просто "недосърблени татари" и нищо повече.Който си е имал вземане-даване с тях знае за какво говоря.

27

Анонимен

преди 8 години

Защо ги прибирате вас като ви бонбандираха вие ходихте ли някъде аа я го кажете това на Меркел и Обама

26

Анонимен

преди 8 години

Чичо Сам да дойде да си ги прибере а не само да разръчка работата и си отива ели си ги прибери

25

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

До :)На 31 август в Белград ще има протест срещу бежанците.

24

Ф

преди 8 години

И все пак - бежанци идващи от близкия изток. Маймуните от африка никой не ги иска - Сомалия, Еритрея ...

23

Анонимен

преди 8 години

не знам само докога сърбите ще търпят министрите и упварвлението си , всичките им действия минапомнат за Станишев , когато лижеха задните части на еврогейовете само и само де се уредят на европейска служба , а "будалите " , които гласуват после да духат супата

22

:)

преди 8 години

Браво на СЪРБИТЕ :)))))Сърбите са ХОРА, ИСТИНСКИ ХОРА, а останалите са ХУМАНОИДИ, без сърца и души - движещи се пънове и дървета, физически живи - психически мъртви създания :)))))))))Имаше една приказка :" Роден : 1937, умрял 1958, погребан 1993 """"

21

Анонимен

преди 8 години

Те са влезли вече , какво да ги приема или не ! Сега ще ги пуснат на Меркел да ги отглежда . Ааа имат план западняците , нали ви го разясниха в Дъблин . Бедните държави да ги приемат .., а те да ви казват ми това са хора !

20

АТАКИСТ

преди 8 години

до 27Впрочем забравих, че при цар Симеон Сърбия е била българска територия! Добре че ми каза, че сърбите са си чисти българи! Те и македонските *** са си българи, но е огромна разликата от единия и другия народ като манталитет. Затова говоря.

19

България е Велика!!!

преди 8 години

сърби нема!!!! македонци Нема!!! Свите са Българи.... Други няма... Славяни Няма... Тракийци Няма.... Има Само Българи и нищо друга.... Къде и да отидеш Все е Българско.... Помнете!!!!

18

АТАКИСТ

преди 8 години

до 28Щирлиц Младши, щом казваш , няма да ти чупя хатъра!

17

АТАКИСТ

преди 8 години

до 24Пич, сега аз да ти кажа нещо друго- сърбите никога не са ни имали за враг, просто за заплаха и затова са ни клали, както и ние тях! Но дълбоко в сърцата и на двата народа остава онази братска любов! Все едно двама братя да се бият до кръв, но да се обичат след това пак така, както преди боя. Не знам дали ще ме разбереш!Виж, македонците ги мразя до смърт!