15

Анонимен

преди 8 години

Браво, браво страхотни новини намаяне на "високата "присъда и евентуално пускане под гаранция за това деяние! Направо правосъдната ни система е жестока, да не говорим за законите.Преди 89-та нали знаете какво беше наказанието за подобно нещо, наказание, което е забранено в ЕС, но се практикува от голям брой щати и в др. държави, дали не трябва да се върне, не знам?

14

До №17

преди 8 години

Де да беше така. Накрая съда може да реши че родителите са длъжни даже да се извинят на този *** или да му оправят колата. Но виж ако бащата го пипне сигурно ще има хиляди утежняващи вината обстоятелства. За съжаление властта НЕ Е в ръцете на хората.

13

Така ще е още 100 г

преди 8 години

В една нормална държава този убиец щеше вече да изгние в затвора!В българия всичко е *** работа.Като хванеш отдолу до върха на пирамидата всичко живо плаче за дебела тояга.Но българина е търпелив и с къса памет.Помни само три дена.За това тази страна е била под чуждо управление цели 7 века.

12

Анонимен

преди 8 години

POLIZAIAT E NEVINEN--DA BADE OSADENO MARTVOTO DETE.

11

хадводат Марковски

преди 8 години

Тънка подробност е че времето прекарано под "домашен арест",т.е. в къщи после му се брои за излежано в затвора. Всъщност този може да си лежи така на диванчето в къщи докато се точи делото и накрая като му дадат някаква присъда , може да се окаже че ги е излежал от къщи

10

Патриот

преди 8 години

Ако те хванат с цигарка трева ще седиш в следствения до откат и ще те съдят до последно,убиваш бебе по най малоумния начин ,айде в къщи!Уродщина а не правосъдие!

9

Анонимен

преди 8 години

Що за идиотизъм е това? Да сгазиш човек на тротоара св наказва по-леко отколкото ако го утрепеш на пешеходна пътека?

8

Анонимен

преди 8 години

А съучастниците му,които замитаха следите и го налочиха с мляко? Тези престъпници на държавна хранилка, те подсъдими ли са? Или те са наши момчета, няма да ги пипаме.

7

Луд

преди 8 години

Аз ако съм на мястото на бащата ще го убия с камъни

6

Анонимен

преди 8 години

че пък хитреца и близнаци направил, че сега да иска да го пуснели да ги гледа

5

ОСТАВКА

преди 8 години

КОРУМПИРАН СЪД,но и тях ги очаква същото каквото отсъждат...

4

Анонимен

преди 8 години

Малка държава сме и ако въведем строги присъди ще намалеят значително престъпленията.

3

Анонимен

преди 8 години

Е*ати порното са тия присъди... Всъщност, то това присъда ли е? Тия скапаняци, без извинение, деца нямат ли? Някакво чувство за справедливост нямат ли? Подкупите ли са върха в ценностната им система, бе, майка му.....

2

Анонимен

преди 8 години

Как става така:-подсъдим пък направил близнаци и навярно с цел.е няма оправия.

1

Анонимен

преди 8 години

Не знам тоя дали има връзки, но да припомня, че на предна инстанция прокурорът по делото поиска намаляване на присъдата му, да Прокурорът, не адвокатът му. Пиян, дрогиран, убива дете на тротоар и е под домашен арест?!?!? Еб#х ти правосъдната система.